Kezdőlap » Hotel » Lucera, egy olasz kisváros

Lucera, egy olasz kisváros

Lucera Olaszországban található város, ahol körülbelül 35 ezer ember él. A kisváros Budapesttől közel 1400 kilométeres távolságra fekszik, aminek köszönhetően a legkényelmesebb utazási mód, a repülőút. Viszont hogyha nincs különösebb bajunk a több órás utazással, akkor elindulhatunk autóval, vagy busszal is, hiszen viszonylag jól haladhatunk majd az autópályákon. Hogyha viszont a légiközlekedést választjuk, akkor az egyik közeli nagyvárosba utazzunk először, majd onnan az országon belül busszal, vagy autóval Lucera városáig.
A kisvárosban érdemes tenni egy városnéző túrát, ahol a főbb látványosságokat nézhetjük meg. Található itt például egy római kori amfiteátrum, egy középkori kastély, a Cattesrale di Santa Maria Assunta katedrális, valamint a San Francesco templom.
Ami a helyi szálláshelyeket illeti, van bőven választék, például szétnézhetünk a népszerűbb hotelek ajánlatai között, így választhatjuk például a háromcsillagos Sorriso Hotel Lucerát, a négycsillagos Palace Hotelt, és az ötcsillagos Grand Hotel Vigna Nocellit is. Hogyha nem csak nyaralni érkeznénk a városba, hanem több időre maradnánk, remek lehetőséget nyújtanak számunkra a kisebb apartmanok és kiadó lakások is.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan utazhatunk könnyen repülővel?

Amikor egy repülőutat tervezgetünk, sajnos mindig van egy hátráltató tényező, ez pedig az utazáshoz szükséges …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük