Kezdőlap » Hotel » Lignano szállásai

Lignano szállásai

Lignano egy ismert olaszországi üdülőparadicsom, ahová napjainkban egyre több ember utazik el hogy ott strandoljon, és töltse vakációját. Az Adriai-tenger északi részénél található település Budapesttől nincs is olyan messze mint ahogy azt elsőre gondolnánk, csak 650 kilométerre van egymástól a két város. Az előbbi okán akár autóval is útnak indulhatunk, persze a kényelmet szeretők inkább válasszák a repülést.
Lignano városában rendkívül sok szállás található, az internetes kínálatban legalább 60 különböző szálláshely kínálkozik, így bőven lesz miből válogatni.

Több népszerű szálloda is van a városban, például a Hotel Pasha Lignano, a Greif Lignano, a Hotel Daniele, a Hotel Alise, de még ezeken kívül is rengeteg hely várja, hogy az ide utazó vendégek igénybe vegyék szolgáltatásait. Jó minőségű szállást kínál a Marina Uno hotel, a Hotel Soraya, valamint a Hotel Falcone is, azonban Lignano belvárosában egyértelműen a legjobb hely a 4 csillagos Hotel Medusa Splendid. Akinek ez a választék még sem lenne elég, még további szállodák ajánlatai várják, olyan 2-3-4 csillagos hotelek, mint a Hotel Savoia, a Hotel Acapulco, a Ciao Bed & Breakfast, a Hotel Italia Palace, és a Hotel La Goletta is kiváló ajánlatokkal állnak a vendégek rendelkezésére.
Rengeteg apartman is található a városban, aki jobban kedveli ezt a fajta szállást, érdemes megnéznie a Hotel Paris, az Appart Hotel Holiday, és a La Pergola Hotel E Dependance szállást, mely ugyanolyan jó minőséget nyújt, mint egy 2-3 csillagos hotel.

Ha a bőséges kínálatból sikerült kiválasztani azt az egyet, amely ideiglenes otthonunk lesz, máris kezdhetjük tervezni a nyaralás többi részét, ami programokban bizonyára gazdag lesz, hiszen Lignano-ban nemcsak fürdőzni tudunk. Aki ide utazik, kipróbálhatja a búvárkodást profi szakemberek segítségével, hajókázhat, vízisízhet, és olyan gasztronómiai kalandozásokon vehet részt, melyre itthon, Magyarországon biztosan nincs lehetősége.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Bamako, a híres rallyváros

Bamako az Afrikában található Mali fővárosa, és egyben az ország politikai, közigazgatási, és gazdasági központja …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük