Kezdőlap » Mobil és tablet » LG F70 – LG D315

LG F70 – LG D315

Az LG F70 – LG D315 egy érintőképernyős jó paraméterekkel rendelkező okostelefon.

127,5 milliméter hosszúságú, 66,1 milliméter szélességű, illetve a vastagsága 9,95 milliméter. A súlya 128 gramm, ami viszonylag könnyű készüléknek számít. Android 4.4.2. KitKat operációs rendszer található rajta.

A processzora egy MSM8926 1,2 gigahertzes dupla magos processzor. Ami a kijelzőjét illeti 4,5 colos, míg a felbontása 480 x 800. 5 megapixeles elsődleges kamerával rendelkezik, míg a másodlagos kamerája egy 0,3 megapixeles kamera. Vaku található rajta, ahogyan autofókusz is. 4 gigabyte belső memóriával rendelkezik, microSD kártya segítségével ez 32 gigabyte-ig bővíthető. A RAM 1 gigabyte. Bluetooth 4.0 található rajta, 2.0 USB, illetve Wi-Fi is. Android Webkit böngészővel van felszerelve, bár letölthető a Google Chrome Google Play alkalmazáson keresztül, ha nem vagyunk ezzel megelégedve. Diktafon, naptár, feladatkezelő, jegyzetek és ébresztő funkció is van rajta. Fm-rádió, RDS, mozgásérzékelő, GPS is elérhető a készülékről.

Ami az akkumulátort illeti, egy 3440 mAh teljesítményű Li-ion akkumulátort tartalmaz a készülék, amely készenléti idő esetében 2G esetében 300 órát bír ki egyetlen feltöltéssel, míg 3G esetén szintén 300 órát. Ami a beszélgetési időt illeti, 2G esetén 12,5 órahosszáig beszélgethetünk, míg 3G esetében szintén 12,5 óráig élvezhetjük a túloldalon lévő beszélgető társ társaságát.

A termék ára alapján egy közepes árkategóriába sorolható készüléknek számít a maga 44 970 forintos árával.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Xiaomi Redmi Note

A Xiaomi Redmi Note egy hong-kongi gyártmányú készülék. Kialakítása alapján érintőképernyős,okostelefonról beszélhetünk. A SIM kártya …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük