Kezdőlap » Családi élet » Létezik a férfi-nő között lévő barátság?

Létezik a férfi-nő között lévő barátság?

Örök téma, ami mindenkit foglalkoztat. Vajon tényleg létezik a férfi-nő között lévő barátság?

De mi van akkor, ha a barátság olykor némi extrával is jár? Mondjuk mindent együtt csinálnak mint egy pár, de mégsem azok, érzelmek és bonyolítás nélkül élik a mindennapjaikat. A legjobb cimbik, akik néha szexelnek, de csak addig, amíg meg nem találják az igazit. Szerintetek működik ez? Igaz, hogy ez egyik fél mindig többet akar, mindig jobban szeret és az a fél amelyik kompromisszum-készebb, talán az szenved a legjobban. De meddig mehet ez így? Az általános tapasztalat azt ré igazolja, hogy nem túl sokáig, kivéve akkor, ha nagy a távolság a két fél között. De a dolog itt is csak időleges.

Sokan kérdezik jó-e ez így?! Talán,amíg mindkét félnek kölcsönösen előnyös ez a némileg szokatlan viszony az, de gondolják végig, érdemes-e a barátságot kockáztatni?! Van-e egyáltalán előnye, a szexen kívül? Vagy talán több a hátránya? Megéri-e elveszíteni a másikat, mert sajnos ennek ez lesz a vége. Ritka, ha van kivétel. Mi lenne, ha nem akarnál annyira görcsösen valakit? Csak azért, mert félsz az egyedülléttől.

Mi történne akkor, ha rendbe tennéd az életed, feldolgoznád és lezárnád a múltat és ragyognál. Ha ezen dolgozol, akkor sokat nyersz. Nem keveredsz többé kétes viszonyba és esélyed lesz arra, hogy megtaláld azt, aki Rád vár. Barátság extrákkal, bármennyire is trendinek hangzik én nem ezt az utat javaslom Neked!

Tedd magad rendbe, töltődj fel, gyógyulj érzelmileg, jógázz, élj, ragyogj és hidd el Nekem, magától Rád talál a Szerelem!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Az idős szülők gondozásra, ápolásra szorulnak

Beszélnünk kell a szülőkről, akik megöregszenek és néha betegek is lesznek. Előbb utóbb ápolásra, ellátásra …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük