Kezdőlap » Hotel » Le Havre szállásai

Le Havre szállásai

Le Havre városa Franciaországban található, az északnyugati részen, a Szajna-folyó jobb oldalán. E nagyvárosban közel 190 ezer ember lakik, és igencsak népszerű turistaközpont is, aminek köszönhetően a városnak jól kiépült szállodarendszere van.
Találhatunk Le Havre-ban ismertebb 2-3-4 csillagos hoteleket, és apartmanokat, panziókat is, így hogyha ide utazunk, nem lesz problémánk a megfelelő szálláshely kiválasztásával. Azt már előre el kell döntenünk, hogy a városban, vagy a tengerparton szeretnénk megszállni, mivel nem mindegy hogy mikor is foglaltatjuk le a szobánkat. Ha inkább egy óceán felé néző szobában szeretnénk majd megszállni, akkor legalább 2-3 hónappal az utazásunk előtt foglaltassuk le a kiválasztott hotelben, a városban pedig elég ha 1-2 héttel előre kiválasztjuk a nekünk tetsző szállodai szobát.

A sok ismert szálloda közül a következők ajánlatait érdemes áttekintenünk, hiszen ezek nyújtják a legkedvezőbb szolgáltatásokat. A négycsillagos Hotel Novotel Le Havre Bassin Vauban, és a háromcsillagos Best Western Art Hotel Le Havre azok a helyek, amelyek a belvárosban találhatóak, és nagy a befogadóképességük. Tőlük kisebb szálloda a kétcsillagos Le Petit Vatel Hotel, valamint a közepes árkategóriás Les Gens De Mer Hotel. A Hotel Kyriad Centre nagyon jó helyen található, hiszen a belvárosban van, azonban közel a kikötőhöz, és így a tengerparthoz is. Hogyha nem bánjuk, hogy apartmanban kell laknunk néhány napig, akkor választhatjuk az Appart City Cap Affaires Residence-t.
Le Havre városába legkönnyebben repülővel tudunk eljutni, mivel a város Magyarországtól számítva 1700 kilométeres távolságra van, így autóval nem érdemes elindulnunk. Repülőjegyet ide elég drágán tudunk venni, de last-minute utazásokkor találhatunk olcsón fapados járatokra kedvező árú repülőjegyet is.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Turku, Finnország legrégibb városa

Turku városa egykoron Finnország fővárosa volt, még a 19. században, azonban napjainkban az országban található …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük