Kezdőlap » Divat-trend.com » Lakatos Márk a divat őrangyala

Lakatos Márk a divat őrangyala

Lakatos Márk talán a legismertebb magyar stylist, 2012-ben megnyitotta Budapesten a belvárosban a szalonját. A szalon hölgyeket és 1 éve urakat is átváltoztat.

Előzetes bejelentkezés után naponta 7-10 főt tudnak fogadni. A szalonba azok jelentkeznek, akik elégedetlenek a megjelenésükkel és tanácsot várnak a szakemberektől. A többség félénk és feszeng, de mire eljutott ide önmaga pszichéje is egy átalakuláson ment át, mert eljutott odáig, hogy igénye van a változásra.

Lakatos Márk olyan fiatalokból álló teamet szervezett maga köré akikre bátran lehet támaszkodni az ügyfeleknek. A segítők között van stílustanácsadó, fodrász, manikűrös, pedikűrös, kozmetikus, sminkes, fotós. Aki ide ellátogat az egy kellemes napban, igazi kényeztetésben részesül.

Miközben öltöztetik, haját vágják, festik stb., egy csésze finom kávéval, aprósüteménnyel ütik el a várakozás perceit. Közben árgus szemekkel, de diszkréten figyelnek, hogy a vendég hogyan viszonyul egy ruhához, mit érez belőle, és hogyan. Ez nagyon izgalmas dolog, főleg egy nővel, hiszen nekik fontosabb az öltözködés, mint általában a férfiaknak

Az egész napos program percnyi pontossággal meg van szervezve, gyakorlatilag semmi várakozás sincs. A nap végén személyre szabott útmutatót kap a vendég, hogy tisztában legyen végre önmagával, hogy milyen alkat, milyen szín, forma áll hozzá a legközelebb, ezáltal megtalálják a fogást az embereken és olyan ruhát, kiegészítőt adnak rá, amely erősíti az önbizalmukat, átadják nekik az energiát, amellyel kiléphetnek az utcára.

A hölgyek és urak átalakuláson mennek keresztül, melyben szinte kivirulnak, s az a tapasztalat, hogy hetven-nyolcvan százalékban beépítik az életükbe ezt az élményt.
Lakatos Márk, ahogy ő nevezi, „stílusköztársaság”-ot alapított. A közelmúltban megnyitotta első üzletét is kizárólag nőknek, ahol tiniknek éppúgy mint üzletasszonyoknak, édesanyáknak, vékonyaknak és teltebbeknek, elegánsaknak és divat őrülteknek. Az olcsó árfekvésű ruhákon kívül kapható sok más szépség is, ami a női lelkeknek simogatás, pl: bonbonok, különlegesen szép noteszek, lakberendezési kiegészítők.

Saját ötlet és egyedi megoldás, hogy az árcédula mellett extra címkéken tünteti fel, hogy az adott ruhadarab milyen formájúaknak kedvez. Ebben segít a stylist eladócsapata, akik Lakatos Márk stílusiskolájában szereztek képesítést.
A fent vázolt két vállalkozás a szalon és az üzlet is méltán bizonyítja a divatguru szándékát, mely szerint a magyar nők szépek, csak magabiztosságot kell kapniuk.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük