Kezdőlap » Hotel » La Paz szállodái, és látnivalói

La Paz szállodái, és látnivalói

La Paz egy Bolíviában található nagyváros, ahol legalább 2,7 millió ember él. Nagyságának és népszerűségének köszönhetően rengeteg szálláshelyet találunk a városban, melyek közül egyértelműen a Radisson Plaza Hotel La Paz a legnépszerűbb, amely egy ötcsillagos szálloda. Szintén nagy népszerűségnek örvend az El Rey Palace Hotel, valamint a Hotel Lp Columbus, amelyek négy-, és háromcsillagos hotelek. Természetesen a belvárosban, valamint La Paz külterületein is találunk szálláshelyeket, így kedvünkre eldönthetjük, hogy a nagyváros mely részében szeretnénk álomra hajtani a fejünket. A helyi szállásokra jellemző a kedvező ár és a megfizethetőség, valamint a biztonság is, ami természetesen nagyon fontos. Hogyha a legolcsóbb alternatívát keressük, akkor nézzük meg a két legjobb árfekvésű hotel ajánlatait, a Sagarnaga Hotelt, és a Panamerican Hotel kínálatát, melyek 2-3 csillaggal rendelkeznek.
La Paz látnivalóiról sokan mesélhetnénk, hiszen ez a város 3600 méter magasan a tengerszint felett fekszik, a Choqueyapu folyó kanyonjában. Ebből adódóan egy európai ember számára rendkívül különleges tájakat, és olyan életformát ismerhetünk itt meg, amely számunkra szokatlan lehet.

La Paz fekvését illetően nemcsak számunkra, hanem Dél-Amerikához viszonyítva is igazán egyedi, ezért is megéri ide ellátogatni. A nagyvárosban olyan nevezetességek találhatóak, mint például a Calle Jaén Múzeum, a Casa de Murillo, az El Alto, a Coca Múzeum, vagy a Murillo katedrális. Hogyha La Paz összes látványosságát szeretnénk végignézni, akkor legalább két-három napra lesz szükségünk, ezért úgy érdemes szervezni a városnéző kirándulásunkat, hogy mindenre jusson időnk, meglátjuk, közben jól fogunk szórakozni.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Elche, a spanyol nagyváros

Elche városa Spanyolországban, Valenciától nem messze Alicante megyében található. Egyes adatok szerint jelenleg 220 ezer …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük