Kezdőlap » Látnivalók » Kutyastrand a Lakeview Park-ban

Kutyastrand a Lakeview Park-ban

Most ismét olyan dolog történt, ami nagy valószínűséggel megdobogtatja az emberi szíveket, legalábbis a kutya tulajdonosokét.

A Lakeview Parki strandon Nampában, Idaho államban minden évben a szezonzárást megelőzően augusztus végén egy napra az ebek paradicsomává változtatják az egész létesítményt. Ezen a napon ugyanis minden négylábú társunk szabadon fürödhet kedvére a medencében. Az ember évszázados, vagy nyugodtan mondhatjuk évezredes elengedhetetlen hűséges társa, aki jóban-rosszban velünk van természetesen ki is használja ezt a nem mindennapi lehetőséget.

Pajkosan ugrálnak a számukra engedélyezett, hűsítő kellemes habokban,mely nem csak a nagy melegre való tekintettel tölti el őket nagyszerű érzéssel, hanem gazdáikkal, illetve új-esetleg régi barátaikkal megszerzett örömteli órák a lelki békéjük, egészségük megőrzése érdekében is fontos szerepet tölt be. Micsoda kezdeményezés. Mily emberi jóságról tanúságot adó megmozdulás ez ezekben a vészterhes időkben, mikor ember ember ellen fordul.

Ez a történet is igazolja azonban, hogy nincs még minden veszve. Valahol ott van még mélyen bennünk a természet és az állatok szeretete, melyet nem söpörhet ki belőlünk ez a rohanó világ. Példa értékű ezeknek az embereknek az odaadó kapcsolata ezekkel a teremtményekkel. Csak kívánhatjuk, hogy minél több ilyen megtörtént esetet olvashassunk, illetve ha van bennünk elég elhatározás, mi magunk is részesei lehetünk egy ilyen csodának.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Látnivalók Nafplionban

Látnivaló van bőven Nafplionban is, napokon keresztül elnézelődhetünk a városban és még ki sem kell …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük