Kezdőlap » gyerek póló » Kreatív gyermekpóló otthon

Kreatív gyermekpóló otthon

Itt van az ősz, itt van újra, és kezdődik az iskola. A legtöbb szülő általában nyár végére, ősz elejére időzíti a „nagy ruhabevásárlást”, ami legtöbbjüknek igazán kellemetlen egy élmény. Egész nap azt hallgatni gyermekeink a sokadik kifogását, ez vagy az a póló miért is nem jó, miért nem vehetjük meg, holott nagyon jól tudjuk, hogy egyszerűen csak nem tetszik neki.

Nem jó, mert másnak is olyan van, nem jó, mert csúnya, nem jó, mert kényelmetlen, és még szúr is.

Meg persze a fenyegetőzés: „Ezt én nem fogom felvenni, hiába is veszed meg!” És természetesen a követelőzés: „Én azt a másikat akarom!” – mutogat csemeténk a jóval drágább pólóra, amelyet természetesen nem engedhetünk meg magunknak.

Ez az egész tortúra maga a pokol.

íme, néhány hasznos ötlet, mellyel költséghatékonyan, néhány száz forintból készíthetünk egyedi, utánozhatatlan pólókat, amiket biztosan nagyobb örömmel viselnek majd a lurkók, különösen, ha részt vehetnek a készítésében. Hiszen nincs is nagyobb öröm annál, ha az ember büszkén újságolhatja a tanító néniknek és a barátoknak: „Ezt én csináltam!”

Természetesen minden ötlet megvalósításához szükség lesz (legalább) egy-egy egyszerű, egyszínű pamutpólóra.

Akkor lássuk is a medvét:

– festés
Textilfesték, ecsetek, fantázia – ez minden, amire szükségünk van. Festhetünk mesehősöket, különböző geometrikus mintákat, virágokat, bármit, csak a képzeletünk szabhat határt. Igazán jó ötlet például, ha gyermekünk tenyér-, és/vagy lábnyoma díszíti a ruhadarabot.

– hímzés
Ehhez azért kissé árt kicsit gyakorlottabbnak kell lenni a hímzésben. No persze nem kell profinak lenni, de az alapokkal azért legyünk tisztában. Ha ez megvan, gyönyörű dolgokat hozhatunk létre. Rengetegféle öltéssel, mintával kísérletezhetünk, de egy biztos: az eredmény mindenképpen látványos lesz.

Ezekkel a pólókkal biztosan feldobjuk egy kicsit az iskolakezdést.

Olcsó és kiváló minőségű gyerek pólót keresel?

Itt megtalálod: Sportfelszerelések.hu

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Itt a póló, hol a póló…

Minden gyermekes szülő rendszeresen szembesül azzal a “borzasztó” dologgal, hogy csemetéje ismét kinőtte ezt,azt,amazt. Mivel …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük