Kezdőlap » Divat és szépség » Közepesen világos bőr: a megfelelő rúzs kiválasztása

Közepesen világos bőr: a megfelelő rúzs kiválasztása

Ha a bőrünk nem sötét, de nem is túlzottan világos árnyalatú, elsőre egyszerűnek tűnhet megtalálni a hozzá illő rúzst. Azonban a közepes bőrtípusnak is különböző fajtái lehetnek. A megfelelő rúzs megtalálásához először azt kell kiderítenünk, melyik évszaktípusba tartozunk. Attól függően, hogy a tél, a nyár, az ősz, vagy a tavasz típusúak számát gyarapítjuk, a megfelelő arcfestés is sokban különbözik. A típusmeghatározás attól függ, hogy a bőr árnyalata hidegebb, vagy melegebb, illetve milyen szem-, és hajszínnel rendelkezünk.

Megfelelő rúzsok a tavasz, és nyár típusúaknak
A közepes világosságú, meleg árnyalatú, barackos színű bőr, világos haj, valamint a kék, vagy világosbarna szemek tavasz típusra utalnak. Ehhez a típushoz a világos vörös, enyhén sárgás beütésű rúzsok illenek. A kékes árnyalatú rúzsok, és a sötétebb vöröses tónusok hatására a bőr sápadtabbnak tűnhet.

A rózsás árnyalatú bőr, hidegebb, kékes beütéssel, szőke, vagy barna haj, kékesszürke vagy kékeszöld szem a nyár típus jellemzői. A megfelelő rúzs ebben az esetben a tompább vörös, kékes árnyalattal. A bátrabbak a lilás tónusokat is kipróbálhatják.

Rúzsok ősz, és tél típusúak számára
A közepes világosságú, gyakran aranyszínben játszó, meleg árnyalatú bőr egyértelműen ősz típust jelez. A típus további jellemzői a barna, vagy sötétszőke, sokszor vöröses fényű haj, a kék, zöld, vagy barna szem. A megfelelő rúzs meleg sötétvörös árnyalatú, vagy a bőrszínnel harmonizáló földszín.

A tél típusúak fekete, vagy barna hajjal, sápadt, kékes fényű bőrrel, és általában barna szemmel rendelkeznek. Számukra a hűvösebb vörös, lila, pink, vagy narancsos tónusú rúzsok jelentik az ideális választást, a melegebb árnyalatokat ezzel szemben ajánlott kerülniük.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Q10-koenzim: valóban hatékony az anti-aging csodaszer?

Az anti-aging kozmetikumok piacán a Q10-koenzimnek igazi csodatévő hatást tulajdonítanak – mennyire megalapozottak az ezzel …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük