Kezdőlap » Szállások » Korinthosz környékén szállások

Korinthosz környékén szállások

Korinthosz környékén is találunk rengeteg szálláslehetőséget. Nem érdemes az ásatások (Old Korinthos) melletti szállodákat választani, mert elég drágák és messze vannak a tengertől. Ha már itt maradnak, szálljanak meg a modern városrész egyik szállodájában, ezek legalább a tengerrel szemben vannak. Íme, néhány ajánlat:

• Hotel Bellevue: odosz Damaszkinu 41. Néhány szobájuk a tengerrel szemben, a főtérre néz. Az épület már enyhén kopottas, a személyzet pedig elég rutinos. Mindent összevetve tiszta és árai mérsékeltek. Ha rossz alvók ajánlatos a hátsó szobákat kivenni, mert sokkal csendesebbek.

Hotel Ephira: odosz Ethnikisz Antisztazisz 52. A város a tengerhez vezető fő utcájában,a Nafplionba buszjáratokat indító társaság irodája mellett található. Nagy, modern szálloda, a fürdőszobás szobák kifejezetten jók, egészen reális áron.

Shadow panzió-taverna: A régi Korinthoszi negyed perifériáján található, a város ritka jó címeinek egyike. Nem túl könnyű megtalálni. Ha kijutottak a modern városrészből két lehetőségük van: el kell menni a régi városrészig és a falun átkelve a temető felé folytatni az útjukat, vagy ahogy kiértek az új városból, addig a kereszteződésig kell menni, ahol szemben a régi városba vezető út indul, itt jobbra fordulni és tovább menni addig, amíg bal kéz felé egy hidat látnak. Menjenek át a híd alatt egészen a temetőig, innen már egyszerű, a szálloda a temető felett található pár száz méterrel. Az épület modern, szobái kellemesek zuhanyzóval és mellékhelyiséggel, a bőséges reggeli benne van az árban. Nagyon jó az ár és minőség aránya, az étteremben finom ételeket kínálnak. Ajánlott szobát foglalni és az alkalmat kihasználva az útvonalat pontosítani a szálloda személyzetével.

Ha sikerült választaniuk ezek közül a szálláslehetőségek közül, nem kis pénzt spórolnak meg és legalább közel tudhatják magukat a tengerparthoz. Igaz némelyiket nem túl egyszerű megtalálni, de ez legalább alkalmat nyit egy kis sétára a városban.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nafplion olcsóbb szállásai

Nafplion volt az első város, amelyik felszabadult a török uralom alól 1822-ben. Ez a város …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük