Kezdőlap » Könyv » Könyvek és könyvek

Könyvek és könyvek

A mostani időkben számtalan formája van, lehetősége van annak, hogy különböző könyvajánlásokat kapjunk. Rutinos könyvtárba járók általában itt értesülnek a leggyorsabban, hiszen a könyvtáros tájékozott kell legyen, hogy milyen könyv jelenik meg várhatóan leghamarabb, mivel ők már a kiadóktól értesülnek a leghamarabb. A különböző könyvesboltok is hirdetik önmagukat és igyekszenek lépést tartani mindenkivel. Számtalan felületen, plakáton és az internet világában hirdetik a következő időszakban várhatóan megjelenő legújabb könyveket!

Illetve számos kedvezményeket is kaphat az ember, ha például e-mailben kap egy ajánlatot, melyben szerepel egy régóta áhított könyv, megkaphatja akár 20-30 százalékkal olcsóbban, ha mellé még vásárol legalább egyet, vagy elengedik a kiszállítás díját mondjuk 5000 forint feletti vásárlásnál!

De maradjunk a hirdetési főrumoknál. Vannak különböző könyvhetek (ám ez sajnos inkább a nagyvárosokra jellemző!), amikor a különböző kiadók, könyvesboltok és antikváriumok számos felépített standján válogathatunk a millió számú és témájú, Ablakzsiráftól kezdve a világ kialakulásáról szóló könyvekkel!
Vannak olyan könyvajánló rendezvények is, amikor kifejezetten egy adott írónak, költőnek a legújabb regényét, verseskötetét ajánlják az olvasóközönség figyelmébe!

Mostanság egyre többet lehet hallani úgynevezett mobil könyvajánlókról, melyek az olvasásra hivatottak felhívni a figyelmet! Legyen az egy piactéren felállított mini könyvtárról vagy olyan emberekről, akik felkeresik az óvodákat a legújabb mesekönyvekkel. Egy ilyen könyvajánlón az ember szemé elé számos lehetőség feltárul, új kapcsolatokat teremthet, és szemezgethet a legújabb vagy épp a legrégibb kiadásokból! Kellemes olvasgatást mindenkinek!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük