Kezdőlap » Hotel » Kolumbia fővárosa, Bogotá és szállásai

Kolumbia fővárosa, Bogotá és szállásai

A dél-amerikai Kolumbia legnagyobb városa a körülbelül 7 millió fős lakossággal rendelkező Bogotá. A település megismeréséhez nem elég egy napot itt tölteni, ezért hogyha ide utazunk, akkor kulcsfontosságú, hogy egy jó szálláshelyet találjunk magunknak. Szerencsénkre mivel ez a város óriási, ezért bőven van választék szálláshelyekből is. A legnépszerűbb hotelek egyike a belváros központjától néhány kilométerre található Hotel Bacata, valamint a közvetlenül mellette elhelyezett Hotel Andes Plaza. Mindkét hotel négycsillagos, modern, és szépséges kialakítású, amely lehetővé teszi azt, hogy az itt eltöltött időt élvezzük. Vannak a településen 1-2 csillagos vendégházak is, amelyek természetesen olcsóbb árakat ajánlanak a vendégeiknek. Ezek közül jó példa a Hotel Cerro Plaza Monserrate, amely olcsó, mégis kedves, vendégközpontú hely.
Mivel Bogotá nagyon messze található Magyarországtól, ezért egyértelmű, hogy ide csakis repülővel érdemes utazni. A közel 10 ezer kilométeres távolságot légvonalban körülbelül 20 óra alatt tesszük meg, így kalkuláljunk megfelelően az időnkkel, és számoljunk a kissé drága jegyárakkal is, hiszen ide utazni nem olcsó mulatság. A helyi látnivalókról, és a várossal, országgal kapcsolatos egyéb tudnivalókról interneten keresztül tájékozódhatunk, vagy érdeklődhetünk az utazási irodák egyikében is.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Utazzunk Bolíviába

Bolívia Dél-Amerikában található ország, amely a kontinens közepén fekszik, ezért nincs közvetlen tengerpartja. Az ország …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük