Kezdőlap » Otthon végezhető munka » Kényelem és munka

Kényelem és munka

Jelenlegi, rohanó világunkban sokszor felvetődik a családok esti együttlétekor, hogy miként lehetne optimalizálni a munkát a családdal, a családot és a munkát a napi rohanással. Ez főként akkor jelenthet témát, ha gyermekek is vannak körülöttünk, így az ő érdekük lesz a legfontosabb bizonyos élethelyzetekben.
Az elmúlt években folyamatosan nő az otthon végezhető munkák száma, kezdve az internetes MLM-es munkáktól a kérdőívek kitöltéséig. Válogatni és megtalálni az igazit, amely talán megfelelne és kielégítene bizonyos igényeket, bizony nagyon nehéz. Egy átlag polgár, aki nem szakemberként látja át ezeket az ajánlatokat, sajnos sokszor találkozik olyan “lehetőségekkel,melyeket vétek lenne kihagyni”, melyek kipróbálása után elmegy a kedve az egésztől és belefáradva úgy gondolja, ilyen munka nem is létezik. Pedig ideje, kedve , lehetősége lenne ezeket a munkákat igénybe venni, de valahogy mindig zsákutcába jut.
Az ilyen lehetőségeket kínáló emberek, cégek egy jó része kihasználja azt a munkaerő-piaci helyzetet, ami jelenleg mindenhol tapasztalható, nevezetesen, hogy bizonyos életkor, végzettség, tapasztalat hiány miatt rengeteg olyan munkavállaló szorul ki a “klasszikus” munkavállalásból ( tudjuk: reggel kelünk, munkahelyre be, munka, munkahelyről haza stb…..) aki, vagy akik bármit megtennének, hogy munkát, átvitt értelemben kenyeret találjon magának és családjának. Ezeket az embereket próbálják megszólítani komolyabb és sajnos sok esetben teljesen komolytalan otthonról végezhető munka csábításával. Hiszen ki nem szeretne olyan munkát végezni, ami mindennél szabadabb, otthonról el sem kell menni, jut mindenre idő, igaz, nem lesz belőle milliomos, de kompenzálódik mindez a nyugalommal, a főnök “hiányával”, a bumlizással a tömegközlekedésben és még sorolhatnám.

Az egyenlőre tisztán látható, hogy itt is szükség lenne egy tisztulásra, amely elvezetne egy olyan szűk körig, amelytől nyugodtan el lehetne fogadni ilyen jellegű ajánlatokat, nem kihasználva egy szegényedő és kényszerpályán mozgó réteg helyzetét.

Lehetne mondani, hogy nem kötelező elfogadni semmit, de a szükség és az elkeseredettség nagy úr.

Az otthonról végezhető munka kiegészül lassan a távmunkával, amely adott cégnek otthonról,saját lakásból végezhető munka, biztos háttérrel, folyamatos, kiszámíthatóbb feladatvégzést jelent, vagy jelenthet. Ezt a fajta munkát megítélésem szerint nem a fentebb felsorolt réteg végzi, ezt és nem lenézve bárkit is, tanultabb szakemberek végzik. Nem róluk, vagy nem igazán róluk szól ma az otthonról végezhető munkák világa, sokkal inkább azokról, akik próbálkoznak, kényelemből, szükségből, vagy kisebb részben a a tehetség, a valamiben jó megmutatása iránti vágyból.

Aki ilyen jellegű és megbízható, komoly munkát keres, az ne adja fel, merjen bátran vállalni sokszor számára ismeretlen feladatot is, hiszen soha nem lehet tudni.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Munka otthon

Otthon végezhető munka Gyorsan rohanó világunk változásokon megy át. Főleg a családi szerkezetek, az apa …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük