Kezdőlap » gyerek póló » Kell e egy gyereknek 100%-ban pamut póló?

Kell e egy gyereknek 100%-ban pamut póló?

A gyerekeket nevelők az esetek többségében mindenből a legjobbat adnák meg csemetéjüknek. Ez igaz a pólóra is, bár sokan idegenkednek a “műszálas” anyagoktól, azonban nem biztos, hogy mindig a 100%-ban pamut anyag a legjobb megoldás.

Gyermekpólóból is kaphatunk már minden méretben színben és anyagban. Az anyag minőségi mutatóját annak súlya adja, pontosabban hogy egy négyzetméter anyag hány grammot nyom. A 100% pamut pólók kényelmes, szellős viseletet biztosítanak, amik főleg a kisebb gyerekeknél létfontosságúak, mivel a testük hőszabályozása még nem teljesen kialakult. Kisebb gyerekek a gyors növekedés miatt hamar kinövik a pólóikat, így keveset használják, ezért nem feltétlenül találkozhatunk a gyengébb minőségű pamut anyagok átkával, hogy egyáltalán nem tartják a formájukat, gyorsan nyúlnak. Az olcsóbb, 110-120 grammos pamutpólókon szinte át lehet látni, így nem feltétlenül a legjobb választások egy örökmozgó gyerek számára, akik gyakrabban összekenik magukat így gyorsabban nyűnek el egy pólót.

A kevert szövésű (népnyelven műszálas) pólók bár durvább anyagúak, és nem is szellőznek olyan jól, mint pamut társaik – bár már vannak nagyon jó minőségű ilyen jellegű pólók -, azonban sokkal jobban tartják a formájukat, és sokkal tartósabbak is e miatt. A gyermekünk életkorából adódó mozgásigény nagyban befolyásolja, hogy milyen anyagú pólót válasszunk neki. Választhatunk drágább, akár 190 grammos pólókat is, ami szinte nyűhetetlen egy örökmozgó számára, azonban ezt érdemes akár használtan is beszerezni, mivel egy kis idő múlva úgyis meg kell válnunk a szinte hibátlan pólótól, mivel kinövi a gyermek.

Olcsó és kiváló minőségű gyerek pólót keresel?

Itt megtalálod: Sportfelszerelések.hu

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Szempontok gyermekünk pólójának kiválasztása során

Szemünk fénye, bármilyen korban is járjon, mindig a legnagyobb figyelmet érdemli. Nem csak táplálkozása vagy …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük