Kezdőlap » Hotel » Kastelruth szállásai

Kastelruth szállásai

Az egyik leghíresebb üdülőhely, amely Észak-Olaszországban található Kastelruth, ahol nemcsak síelni tudunk, hanem olyan kényeztető szolgáltatások gazdagítják az itt eltöltött időt, mint a spa, fürdő, és wellness centrum. Ezen felül is tudunk még aktív időtöltést választani magunknak, hiszen aki nem kedveli a síelést, kipróbálhat más sportot, vagy kirándulhat.

Kastelruth gyönyörű tájaival, és persze minőségi szállodáival várja az Európa szerte mindenhonnan érkező látogatókat hogy itt kapcsolódjanak ki, vagy itt töltsék el szabadságukat. A városban olyan kitűnő minőségű, és különböző árfekvésű szállások találhatóak, melyek közül egyszerű kiválasztani azt, melyben szívesen megszállnánk. A legnépszerűbb a 4 csillagos Hotel Alpenflora, a Hotel Steger Dellai, és a Wellness Residence Schgaguler. Szintén jó minőségű, középkategóriás hotelek a Silence And Schlosshotel Mirabell, az Icaro Vitalpina Hotel, a Plaza Hotel, vagy a romantikus hangulatáról ismert Alpine Romantic Hotel. Kastelruthban több olyan vendégház is található, melyek igazán egyediek, és biztosak lehetünk benne, hogy sehol máshol a világon nincs még egy ilyen szállás. Ilyenek az Alpina Dolomites, és a Ferien Diana vendégházak, valamint a kastélyszállóként üzemelő Castel Hotel.

Kastelruth hazánkból autóval körülbelül egy fél nap alatt megközelíthető, repülővel pedig még gyorsabban odautazhatunk. Hogyha készen állunk egy igazán kalandos, izgalmas utazásra, szeretjük a téli sportokat, és a szép tájakat, nem is kell tovább gondolkodnunk, utazzuk Kastelruthba!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Vír szigete

Horvátországban, Zadartól összesen 25 kilométerre található Vír szigete, amely Dalmácia északnyugati részén helyezkedik el. Ez …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük