Kezdőlap » Hotel » Jablonec szállásai

Jablonec szállásai

Jablonec városa Csehország hegyeiben több mint 482 km magasan fekszik a tengerszint felett.
Ez a hely nem a látványosságairól, hanem inkább a síparadicsomáról lett ismert az elmúlt években, egész Európában. Mint minden sí központba, ide is sokan nem csak egy napra érkeznek, így a szállodák, és a szállások száma 2013-ra igen megnőtt.

A síelni vágyóknak mindenképpen ajánlott a Jizera hegyhez ellátogatniuk mivel a környék központi sípályája itt találtható, másrészt pedig több oktató és gyakorló szakasz is a rendelkezésünkre áll, ha kezdő síelők vagyunk. Azonban az extrém sportok és profi síelők is megtalálják magunknak a kellő izgalmakat, mivel több 10-20 kilométeres, magas nehézségi szintű részeket is kialakítottak itt, a Jizera hegyen.

Jablonecben minden féle szálláshely típus megtalálható, az apartmanoktól kezdve a kisebb-nagyobb szállodákig. Diákszállást is kereshetünk a környéken, azonban itt ne várjunk nagy kényelmet, hiszen ezek inkább a közép-, és általános iskolás tanulócsoportoknak lettek elsődlegesen kialakítva. A szállodákra visszatérve, a legnépszerűbb hotel a 4 csillagos Hotel Břízky, és a Hotel Rehavital, ahol ha nem kérünk étkeztetést, igen olcsón kijöhetünk a szobák árából. A középkategóriás szállások között érdemes megemlítenünk a Hotel Petrint, és a Hotel Achat Jablonec fogadót, amiket interneten előre akár le is foglaltathatunk. A közelben több apartman is található, melyeket sajnos csak személyesen tudunk megtekinteni, mert az itt élő vendéglátók inkább a cseh turisták elszállásolását részesítik előnyben, ha apartman szobák kiadásáról van szó.
Nem messze található Jablonectől Liberec, ahol kedvünkre vásárolgathatunk, és ha szeretnénk, itt belevethetjük magunkat a cseh sörkultúrájába, és megismerkedhetünk a város gasztronómiájával is.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Bora Bora a legdrágább sziget

Bora Bora a Csendes-óceánon található sziget, amelyet rengeteg turista látogat, így igencsak drága, mégis népszerű …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük