Kezdőlap » Elektronika » Itt az új 4K felbontású televízió

Itt az új 4K felbontású televízió

A Sony nemrég egy igazi csemegével állt elő. Az X85 TV egy igazi élményt nyújt minden tekintetben.

4K felbontással rendelkezik ez a modell, amely annyit jelent, hogy a Full HD minőségnél négyszer nagyobb felbontása van. 4K felvevőeszköz is tartozik hozzá, amellyel bármikor fel lehet venni a kedvenc műsorunkat.

A BRAVIA segítségével hihetetlen színvilággal rendelkezik a televízió. A hanghatás is hasonlóan élethű, mint a kép. A ClearAudio+ technológia segítségével a tévének a hangja megfelelő érzelmi világot nyújt. Akár a moziban, minden egyes apró térhangzás hallható segítségével,bármi is menjen a televízióban. Tiszta hangzása a beépített Long Duct hangsugárzó nagy teljesítményének köszönhető. A tiszta és mély basszushangok is megfelelően működnek.

A távirányító segítségével egy másodperc alatt bekapcsolható a televízió. Internetes tartalmak elérésére is alkalmas. A skype is használható a televízió segítségével, így bármikor megosztható egy tv műsor egy távoli ismerőssel és együtt nézhető. Akár egy futballmérkőzés, akár egy kedvenc sorozatunk. A Sony termék egyedülálló visszhangszűréssel működik, ami lehetővé teszi a tiszta beszélgetéseket skype-on keresztül.

A futball rajongóknak is kedveztek. A Live Football Mode automatikusan módosítja a hangzás beállításokat, így a stadionok valódi hangulatát is megközelítheti az élmény, akár a fotelból is. Előzetesekkel is szolgál különböző forrásokból. A tv 144,8 cm széles és 89,1 cm hosszú. Az átmérője pedig 165, 1 cm. Érdemes lehet beruházni egy ilyenre.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Lenovo Flex 10 notebook

A Lenovo Flex 10 egy kettős üzemmódú notebook. Váltható laptop és állvány módok között. Amennyiben …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük