Kezdőlap » gyerek póló » Itt a póló, hol a póló…

Itt a póló, hol a póló…

Minden gyermekes szülő rendszeresen szembesül azzal a “borzasztó” dologgal, hogy csemetéje ismét kinőtte ezt,azt,amazt. Mivel ez olyan dolog, ami azonnal látható és érzékenyen érinti mind a szülőt, mind a gyermeket, mert ki szeretné ha “megszólnák” egy ruhadarab, egy cipő, vagy bármi más miatt. A napokban hivatalosan is véget ért a nyár, egy olyan időszak, amikor nem csak a távoli rokonok szerint, akik kellően távol vannak ahhoz, hogy objektíven ítéljék meg leányunk, fiúnk magassági gyarapodását, de a mi szemünkkel nézve is megnyúlt a gyermekünk.

Az egyik leggyakoribb és legtöbbet használt, a legnagyobb darabszámban tartott ruhadarab a póló és az alsónemű. A pólók sokszor állítják nehéz feladat elé a szülőket, hiszen (azt hiszem ezzel már szembesült mindenki) a méretezés még mindig hagy kívánnivalót maga után. Kicsit sarkosan fogalmazva úgy is mondhatnánk, hogy ahány bolt, annyi méret. Az egyik üzletben a 126-os nem akkora, mint a szomszédban, a nagy üzletláncok polcain sem ugyan az a méret sok esetben, mint a családi vállalkozásban működtetett apróbb boltokban.

Egy megoldás marad, minden esetben cipelni, vinni a gyermeket magunkkal, (tudom, most sokan azt gondolják, hogy másként miként lehet a gyermeknek ruhát venni?) de azért van egy megoldás erre a problémára is. Sok szülő úgy vásárolja ezeket a ruhadarabokat, hogy nincs ott a viselője. Ez pedig úgy lehetséges, hogy rendszeresen egy boltban vásárol, csak onnan szerzi be a pólókat, így tehát az azonos beszerzési csatorna nem állít kellemetlen helyzet elé otthon senkit, amikor próbál a gyerek, hiszen a méret ebben a boltban mindig ugyan az. De ha valamilyen oknál fogva történik is malőr, könnyebb kicserélni, mint a nagyoknál. Ráadásul ezek a kisebb üzletek egyedibb árukészlettel is rendelkeznek sok esetben, meg van nekik a Pokemonos póló, a Thomasos póló, a Pókemberes és még sorolhatnánk.
Ami pedig az egyik legfontosabb dolog, minőségében is más, hiszen ebben a pólóban nyúzhatóbb a gyermekünk, kevésbé fakul és a többi.
A tapasztalat sok mindenre megtanítja az embert, de a havi pólófogyást figyelembe véve itt is alkalmazható az örök törvény: nem biztos, hogy a drágább a drágább.

Olcsó és kiváló minőségű gyerek pólót keresel?

Itt megtalálod: Sportfelszerelések.hu

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Szempontok gyermekünk pólójának kiválasztása során

Szemünk fénye, bármilyen korban is járjon, mindig a legnagyobb figyelmet érdemli. Nem csak táplálkozása vagy …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük