Kezdőlap » Hotel » Ismerjük meg Róma szállásait

Ismerjük meg Róma szállásait

Róma Olaszország fővárosa, így itt is, mint minden más metropolisban rengeteg szálláshely közül tudunk választani, így érdemes több időt ráfordítani arra, hogy megtaláljuk a nekünk legjobban tetszőt, mind a szolgáltatások, mind pedig az árkategóriák terén. A belvárosban 4-5 csillagos szállodákkal találkozhatunk, az óvárosban a kisebb apartmanok és hotelek találhatóak, míg a külvárosban a 3 csillagos szállodák jellemzőek. Rómába Budapestről repülővel könnyedén, egy és fél óra alatt eljuthatunk, és már a leszállásunkkor, a városközpontban fogjuk magunkat találni, így már csak egy taxit kell fognunk és kezdődhet is a városnézés.
A turisták és az ott lakók szerint a legkedveltebb hotel a városban a Hotel Capannelle, ami a szolgáltatások terén pontosan a megfelelő ajánlatokat nyújtja, mivel bár egy négy csillagos szállodáról beszélünk, mégis egy 5 csillagos ellátást kapunk igen kedvező áron. Ez a hotel az Appia Antica Park mellett található, így a közlekedés is könnyen megoldható.

A népszerűbb szállodák között érdemes megtekintenünk a 4 csillagos Hotel American Palace Eur, a Hotel Cristoforo Colombo, a Welcome Piram Hotel és a Hotel Quirinale ajánlatait, mivel ezek között mindenki megtalálja magának a megfelelő hotelt. Ezek között vannak olyanok is, melyek kastélyszerű kialakítást kaptak, és vannak olyanok is, amik az egyszerű modern szállodák stílusjegyeit hordozzák magukban.

A kisebb szállodák és apartmanok ajánlatai közül, kettőt mindenképpen tekintsünk meg, a Hotel Mimosa Pantheon-t és a Hotel Dharma-t, mivel itt a szobák is nagyon szépek és az árak is elfogadhatóak.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A legfényesebb hajótársaság

A Crystal hajótársaság legnagyobb hajója a Crystal Serenity, amelyen egyszerre több mint ezer vendéget tudnak …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük