Kezdőlap » Hotel » Ismerjük meg Oviedot

Ismerjük meg Oviedot

Oviedo Gijón városától 31 kilométerre fekszik Spanyolországban. Bár nem tengerparti város, de azért a turisták is szívesen keresik fel a szálláslehetőségek és szórakozás reményében ezt a települést, mely az almaboráról híres.
Ebbe a spanyol városba elsősorban repülővel tudunk eljutni, hiszen buszokat nem igazán indítanak errefelé, autóval pedig túl hosszú lenne az út. Még a főváros, Madrid is meglehetősen távol, 450 kilométerre található Oviedotól, így hogyha a madridi repülőtérre megérkezünk, még utaznunk kell néhány órát, hogy odaérjünk az úti célunkhoz. Természetesen egy fárasztó utazás után jólesik lepihenni egy kicsit, ezért a legjobb, hogyha azonnal át tudjuk venni a szobánkat, amit már előre lefoglaltunk. Erre lehetőségünk van a legtöbb helyi szállodában, például az ötcsillagos csúcshotelben, Barcelo Oviedo Cervantesben is. Nem exkluzív, de még mindig jó minőségű szálloda a Tryp Oviedo, amely egy négycsillagos modern hotel, kellemes időtöltést ígér. A belvárosban található a Hotel Confort Oviedo, amely nemcsak a központban helyezkedik el, hanem a jó árainak köszönhetően mindenki számára kedvező választás lehet.

A helyi óváros kisebb zegzugos utcákkal van teli, ahol az ember könnyedén eltévedhet, ám minden egyes alkalommal egy kisebb térre lyukadunk majd ki, így nem kell aggódnunk hogy nem találunk vissza oda, ahonnan indultunk. A belváros tele van hagyományos éttermekkel, valamint tipikus spanyol piacokkal is, de hogyha egy kis kikapcsolódásra, mulatozásra vágyunk, látogassunk el egy helyi borozóba.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Duisburg főbb szálláshelyei

Duisburg Németország vesztfáliai régiójában található, a Rajna és a Ruhr folyó között. Testvérvárosaként sokan Düssedorfot …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük