Kezdőlap » Hotel » Ismerjük meg Krefeldet

Ismerjük meg Krefeldet

Krefeld egy németországi nagyváros, amely Vesztfália északi részében található. A Rajna folyó mindössze 7 kilométerre fekszik a belvárostól.
Krefeld városának a kialakítására jellemző a középkorias építészet, így hogyha az utcákon sétálgatunk, mi magunk is észrevehetjük a szűk utcák, és a magas házak egymásra halmozását. Ennek köszönhetően nagyon sok templomot, és építészeti remekművet szemlélhetünk meg városnéző túránk során. Hogyha a városban meg szeretnénk tekinteni a főbb látványosságokat, ne hagyjuk ki a városházát, a helyi várat, és a színház épületét sem. A város két híres múzeummal büszkélkedhet, az egyik a Kaiser-Wilhelm-Museum, a másik pedig a Deutsche Textil Museum. Hogyha az előbb említett nevezetességeken kívül még a többi látnivalót is szeretnénk megnézni, akkor nézzünk utána az interneten, hová kell belépőt fizetni, és mikor vannak nyitva az egyes intézmények.
Szállások terén Krefeld városában több ismert 3-4 csillagos szállodát is találunk, amelyek közepes árkategóriát képviselnek. Az ismertebbek közé tartozik a Mercure Parkhotel Krefelder Hof, a Niederrheinischer Hof Hotel, és a Hotel Alte Post, valamint a közepes árkategóriájú Garden Hotel. Hogyha a legolcsóbb szállások kiválasztására törekszünk, akkor nézzünk utána, van e valamilyen szabad diákszállás, a kínálatban, vagy apartman.
Krefeldbe autóval is nyugodtan elindulhatunk, hiszen akár 11 óra alatt autópályán végighaladva odaérünk. Hogyha mégis inkább repülővel utaznánk, akkor pedig Düsseldorfba, vagy Mönchengladbachba vegyünk repülőjegyet, hiszen ezektől a városoktól nincs messze Krefeld.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Elche, a spanyol nagyváros

Elche városa Spanyolországban, Valenciától nem messze Alicante megyében található. Egyes adatok szerint jelenleg 220 ezer …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük