Kezdőlap » Iskolakezdés » Iskolakezdés

Iskolakezdés

A legtöbb gyermek rémálma, amikor közeledik a tanítás. Ezt sokkal nehezebben fogadják el, mint a tanév végét. :-) De nincs mit tenni, elérkezik a “várva várt” nap. Elindulunk hát megvásárolni a különböző felszereléseket, amire természetesen szükségünk lesz az iskolában. Választhatunk, hogy egy helyen megvásároljuk, vagy pedig járjuk az üzleteket. Jobban tesszük, ha egy bevásárlóközpontban nézünk először körbe, ugyanis itt legtöbb esetben megtaláljuk a nekünk, és pénztárcánknak megfelelő dolgokat. Válasszuk ki elsősorban az iskolatáskánkat, ami számunkra a legmegfelelőbb, és legpraktikusabbnak tűnik.

Tudjuk azt, hogy sokáig szükségünk lesz rá, ezért nem árt ha egy jó strapabíró táskát vásárolunk. Elővesszük az előre felírt megvásárolandó cuccokat, és neki is állhatunk a keresésnek. Vannak különböző árfekvésű termékek, bőven vannak választékok is, de ebben az esetben ne sajnáljunk kicsit több pénzt kiadni a jobb minőségűekre, ugyanis ezek hosszabb élettartalmúak lesznek, mint az olcsóbbak. Megvásároljuk a tolltartót is, ez sem árt ha jobb minőségű, mivel elég hosszú időt ki kell, hogy szolgáljon. Jöhet a füzet megvásárlása, ezekből több kell, és különbözőek. Megvesszük a csomagolóanyagokat is, amibe kerülnek majd a füzetek, és természetesen a címkét is megvásároljuk. A felírt dolgokból megvettünk már mindent, akkor ezzel meg is volnánk. Utána nincs már több teendőnk, ellátogatunk a pontos időre meghirdetett tankönyvárusításra. Megvásároljuk, bekötjük ezeket is, beletesszük a táskánkba. Jó tanulást! :-)

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan vásároljunk iskolakezdés előtt?

Mivel a kínálati piacon szinte megszámlálhatatlan variációk és lehetőségek állnak a szülők rendelkezésére, egyre nehezebbé …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük