Kezdőlap » Otthon végezhető munka » Internetes munka keresés

Internetes munka keresés

Életünkben nagyon sokan kerülnek ki eddig biztosnak tartott munkahelyekről leépítés, cégmegszűnés és egyéb okok miatt. A kieső fizetés minden családban hiányzik, gondot okoz – és gondot okoz a munkanélkülivé vált ember számára a feleslegessé válás érzése is.
A munkából kiesettek az első trauma után szembesülnek azzal, hogy munkahelyet találni nem is olyan könnyű, az adott lakhelyhez ragaszkodva főleg. A munkakeresők zöme viszont a lakhatás miatt kénytelen az addigi lakóhelyén maradni, hiszen a más helységbe történő költözés eleve anyagi leégéssel jár, albérletet fizetni a fizetéséből nem igazán tud, amennyiben már családos, gyerekekkel, akkor szinte megoldhatatlan. Az esetek nagy többségében a munkaügyi központokban sem tudnak megfelelő állást ajánlani.
A hirdetésekben nagyon sok, interneten végezhető munkát kínálnak, jobb esetben ingyenesen, de nagyon sokszor egy munkanélküli számára rengetegnek tűnő tíz-húsz-ötvenezer forintért. Ezeknek a pénzes hirdetéseknek a többsége továbbhirdetést ajánl, tehát a valós munkához semmi köze nincs. A másik kategória az, ahol ötleteket árulnak, amivel – szintén befektetés után – esetleg pénzt lehet keresni, de ez is a becsapás kategóriájába sorolható, hiszen ezerből egy esetben ha sikerül ilyen módon pénzhez jutni. A külföldön történő munkavégzés lehetőségét is sokfelé hirdetik és ez az a terület, ahol rengeteg buktatóval kell szembenéznie annak, aki a jobb, könnyebb élet reményében vállalja az ismerős környezettől, családtól, barátoktól való elszakadást is. Nyelvtudás és legalább 2-3 havi kezdőtőke nélkül elindulni felelőtlenség, aminek a következményeiről elég sokat lehet hallani, olvasni a médiában.
Nagyon nehéz kiszűrni az a kevés lehetőséget, ahol valóban munkáról van szó, ami legális és amiért fizetnek is, így mindenkinek azt lehet ajánlani, hogy nagyon meggondoltan, az ajánlott munkát lehetőleg több forrásból ellenőrizve kezdjen el dolgozni az interneten keresztül.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Munka otthon

Otthon végezhető munka Gyorsan rohanó világunk változásokon megy át. Főleg a családi szerkezetek, az apa …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük