Kezdőlap » Elektronika » ILCE-QX1 Smart Lens 20.1 megapixeles képérzékelővel

ILCE-QX1 Smart Lens 20.1 megapixeles képérzékelővel

Az ILCE-QX1 Smart Lens egy Lens-Style fényképezőgép, amely olyan fényképek készítésére alkalmas, amelyekre általában csak a cserélhető objektíves fényképezők. Az Exmor CMOS érzékelő segítségével akár okostelefonnal vagy tablettel is nagyszerű képeket lehet készíteni.

A Sony alkotta Lens Style fényképezőgép attól különleges, hogy a három fő összetevő egymással együttműködve (objektív, képérzékelő, képfeldolgozó processzor) lenyűgöző fényképeket vagy videókat eredményezzen.

Számos E-bajonettes objektív csatlakoztatására alkalmas, mint például a makróobjektív felnagyítja a részleteket, míg a prímobjektív lágyított háttér létrehozásban segédkeznek. A telefotó zoomobjektív segítségével olyan felvételek készíthetőek, amelyek korábban eddig elérhetetlen voltak.

A beépített vaku segítségével sötétben is maximálisan éles kép készíthető. A Superior Auto mód elősegíti, hogy bármilyen környezetben a legmegfelelőbb beállításokkal készüljön el a kívánt kép. Bármilyen környezetet felismer és annak megfelelően módosítja a beállításokat.

A fényképezőgép lehetővé teszi, hogy a telefonhoz csatlakoztatva készítsen képet, majd telefonon is lehet szerkeszteni vagy online megosztani az elkészült remekműveket.

A fényképezőgép 20,1 megapixel kamerával rendelkezik. A kamera hossza 6,95 cm, a szélessége pedig 7, 4 cm. Az akkumlátor nagyjából 440 felvétel rögzítésére alkalmas. A doboz tartalmaz egy csuklópántot, okostelefon-csatlakoztatást, egy akkumulátort (NP-FW50) és egy mikro USB-kábelt.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Mindig Tv használatához szükséges eszközök

Sokat látni, hallani manapság a Mindig TV szolgáltatásról, azonban azt sokan nem tudják, hogy milyen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük