Kezdőlap » Szállások » Igazi szolgáltatást kínáló szállók a Plaka negyedben.

Igazi szolgáltatást kínáló szállók a Plaka negyedben.

A Plaka negyed csodálatos része Athén belvárosának. Azoknak, akik nem szeretnének az olcsóbb turistaszállók közül válogatni, most megpróbálok összeszedni néhányat az elegánsabb szállás lehetőségek közül.

Acropolis House: odosz Kodru 6-8. A Kodru utca a Vulisz utca folytatásánál található. A szálloda Plakában, a Szindagma tértől 5 percre van, tehát nagyon jó helyen. Régi XIX. századi szálloda, a belső dekoráció és a hall freskói még eredetiek. Van néhány családi szobájuk, egy nagy és egy kisebb szobával, a reggelijük isteni.

Hotel Byron: odosz Vironosz 19, az odosz Aréopagituhoz nagyon közel. A szálloda Plaka egyik legszebb és legcsendesebb részén található, mintegy húsz szoba az Akropoliszra néz, a többi szobától inkább tekintsünk el. Az épületben van lift, a szobákban pedig fürdőszoba található. A reggeli benne van a szobák árában, viszont egy kicsit drágának mondható.

Hotel Adonisz: odosz Vulisz 3. Modern épület, kifejezetten kellemes és nagyon jó helyen van. Különböző áron kínálnak két és háromágyas szobákat, telefonnal és fürdővel, nagyon kellemes a télikertjük is.

Electra Palace Hotel: odosz Nikodimu 18. Ez a modern szálloda a Plaka és a Szindagma tér között található és inkább a nagyon elegánsak közé sorolnám. A szobák minden lehető komforttal rendelkeznek, erkély, fürdőszoba, légkondicionáló. Ha tehetik, valamelyik felső emeleten kérjenek szobát, mert csodálatos kilátás nyílik az Akropoliszra. A tetőn nem utolsó sorban medence található.

Ezek a szállások valamelyest drágábbak a megszokott áraknál, viszont a pénzünkért valóban kiváló, kedves szolgáltatásban lehet részünk.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nafplion átlagáras szállásai

Nafplion az Agoliszi öböl mélyén megbújó kis kikötő, melyet méltán sokan látogatnak. A szép régi …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük