Kezdőlap » Szállások » Igazán olcsó szállások Athénban

Igazán olcsó szállások Athénban

Hotel Alma: odosz Doru 5. Az Omonia tértől két percre található. A szálloda a központban fekszik, modern, a szobái megfelelőek jó áron. Több mint 60 szobájuk van, tehát nagy az esély arra, hogy találnak helyet.

Joys Hotel: odosz Akarnon 74. Két, három és négy ágyas szobákat kínálnak fürdőszobával. Szezonban érdemes előre foglalni, mivel elég kedvelt és rengetegen vannak. A tulajdonos állítólag ismer minden világvándornak megfelelő helyet. Árusítanak szigetekre szóló hajójegyeket is.
Argo Panzió: odosz Victorosz Ugo 25. Közel van a pályaudvarhoz. A panzió elég zajos, háótermük, két, három, négy ágyas szobáik vannak. Színvonalához képest elég drága és nem mindig túl tiszta. Csak akkor érdemes felkeresni, ha nincsen más lehetőség.
Hotel Louvre: odosz Siu 9. A pályaudvar és a Karaiszkaki tér között található félúton. Kellemes, családias hangulatú szálloda egy csendes kis utcában. Vannak fürdőszobás és zuhanyzós szobáik is. Egészében véve tiszta. A fogadtatás és a kiszolgálás teljesen rendben van, még az árak is elfogadhatóak.

Hotel Appia: odosz Menandru 21. A hotelt az Omonia közelében a Pireusz és a Szofokleusz között találják. A szálloda rendkívül kellemes, a szobák kényelmesek és az áraik sem haladják meg az előbb említettekét. A legjobb ára a három és négyágyas szobáknak van. Lehet fürdőszobás, vagy anélküli szobát kérni. Éjjel nappal nyitva tart a bár és a snackbár is. Működik csomagmegőrző is. Foglalkoznak pénzváltással, ráadásul a fogadtatás is kellemes.
Athens House Hotel: odosz Arisztotelusz 4. A családi panzió jellegű szállodát az Omoniától nem messze, egy emeleten találják. A szobák világosak, mindegyikben van terasz és mosdó, a zuhanyzó és a WC a folyosón van. A tulajdonos roppant kedves, készségesen ad tanácsokat.
Hotel Olympos: odosz Deliglianni 38.A Larisza pályaudvartól jobbra található alig 100 méterre. Rengeteg egy-ötágyas szobájuk van. A higiénia színvonala több mint kezdetleges, a mellékhelyiségek állapota aggasztó, viszont Athén egyik legolcsóbb szállodája. Ha főzni kívánnak, van felszerelt konyhájuk. Kicsit ifjúsági szálló hangulata van.
Hotel Santa Mavra: odosz Mezonosz 74. Májusban nyitnak. Jó az ár és a minőség aránya. Aszobák tiszták és tágasak, mindegyikben van terasz. A tulajdonos nagyon kedves.
Hotel Lozanni: odosz Kapodisztiu 54. Elég tiszta, afogadtatás nagyon kedves. Nagyon sok az Amerikai fiatal. A mellékhelyiségek a folyosón vannak. A szobák egy kissé hangosak, a melegvíz és a bőséges reggeli benne van az árban.
Hotel Szolomu: odosz Szolomu 72. Az előző szállodához közel, vele párhuzamos utcában található. Tiszta, csendes és olcsó.
Youth Hostel: odosz Kipszelisz 57. Valóságos ifjúsági szálloda. Egész évben nyitva van. Az eddig említett szállodáktól elég messze van. Ha nincsen nemzetközi ifjúsági kártyájuk, kicsit többet kell fizetniük. Elég zajos, a tulajdonos pedig csöppet morgós.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nafplion olcsóbb szállásai

Nafplion volt az első város, amelyik felszabadult a török uralom alól 1822-ben. Ez a város …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük