Kezdőlap » Nyaralás » Hova utazzunk? A varázslatos Virgin-szigetek

Hova utazzunk? A varázslatos Virgin-szigetek

A Virgin-szigetek egyedülálló világát a Karib-tenger és az Atlanti-óceán között fedezhetjük fel. A szigeteket partjait kristálytiszta víz nyaldossa, elképesztő korallzátonyok övezik, az érintetlen tengeri világ gazdag növény-, korall-, és állatvilága feledhetetlen élményt nyújt, eldugott öblök várnak a felfedezőkre, és az elmaradhatatlan fehér homokos strandsövényen süttethetjük magunkat. A paradicsomi szigeteken egybeforr a modern, és előkelő stílus, az őshonos karibi világgal. Az itt lakók nagyon udvariasak, és szívélyesek, viszont ezt a tiszteletet elvárják az ide utazó turistáktól is.

A Virgin-szigetek közül a legnépszerűbbek közül válogathatunk, mint a St. Thomas, a St. Croix és a St. John szigetek. A ragyogó napsütéses szigeteken a hőmérséklet szinte mindig állandó: 25-28 fok közötti, és ez télen-nyáron ennyi.
• St. Thomas fővárosa Charlotte Amalie, hatalmas kikötőjében számos hajó vár ránk, hogy felfedezzük a szigetvilágot.
Elképesztő utazást tehetünk a Coral World Ocean Parkban, ez a feledhetetlen emlék megközelítőleg 19 dollárba kerül.
Vámmentes boltjait se hagyjuk ki útiterveinkből.
• St. Croix szigete a legnagyobb területű, számos dán emléknyomokkal, relikviákkal, és egyéb lenyűgöző látnivalóval- a túrázás szerelmeseinek.
St. Croix igen népszerű a búvárkodást kedvelők körében, és bár nem olcsó: 100 és 600 dollár között mozog egy-egy lemerülés, az élmény felülmúlhatatlan.
St. John az érintetlen természetkedvelők paradicsoma, az oxigén-dús erdők, tisztások, a homokos tengerparti séták, és a csodálatos zátonyok világa.
A St.John National Park mindössze 4 dollárért megtekinthető.

A Virgin –szigetek nem az olcsó turistautazások célpontja, elképesztő szigetvilága azonban pénzben nem mérhető. Egyedülálló élmények, és természeti szépségek: ez a Virgin-szigetek.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hová menjünk nyaralni ? Catania

Catania- egyedülálló kikötő, a második legnagyobb város Szicília keleti partján, lábánál található az Etna. A …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük