Kezdőlap » Hotel » Hotel Caruso Ravello

Hotel Caruso Ravello

A Hotel Caruso Ravello egy hotel Olaszországban, amely az elmúlt években az ország egyik legnépszerűbb hotelévé vált, és mondhatni, kiváló statisztikát tudhat magáénak. A Hotel Caruso egy sziklafokon épült, az Amalfi-part felé vezető út mentén. Maga a hotel, csáberejét annak köszönheti, hogy egy 11. századi épületben hozták létre, amelyet felújítottak. Sokakat a kilátás győz meg, hiszen 350 méter magasan a tengerszint felett található a szálloda.
A Hotel Caruso attól igazán egyedi, hogy a szobák mennyezete freskókkal van díszítve, és ez csak plusz a feszített víztükrű medence, és a teraszos kertek mellett. A hotel belső tere rendkívül gondos kialakítású, és akár azt is mondhatnánk, hogy történelmi hangulatú. Aki itt száll meg, választhat, hogy a kertekre, vagy a tengerre nyíló szobát, vagy lakosztályt szeretne.
A hotelben minden manapság alap felszereltség megtalálható, így minden szobában külön LCD tv, CD- DVD lejátszó, légkondicionáló, valamint wifi van. A vendégek választhatnak, hogy a főépületben, vagy a kertben található melléképületben szeretnének megszállni, valamint azt is kiválaszthatják, hogy erkélyes, vagy sima szobákat igényelnek. A Hotel Caruso-ban 50 szoba, és több lakosztály várja vendégeit.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Ismerjük meg Girona-t

Girona, a magyarok számára bizonyára ismert üdülőhely, mivel nagyon sok repülőjárat landol itt, ami Budapestről …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük