Kezdőlap » Esküvő » Honnan szerezzünk esküvői ötleteket?

Honnan szerezzünk esküvői ötleteket?

Az esküvő köré mára szinte komplett szolgáltatói iparág szerveződött, habár a legtöbb szolgáltatónak ez csak a tevékenysége egyik ágazatát jelenti, mégis kiemelten kezelik, mivel a “nagy napra” vágyó pároknak (na jó, elsősorban a menyasszonyoknak) a vágyott terméket akár 50%-os felárral is könnyedén el lehet adni. A piac kereslet-kínálat szabálya.
Pontosan ezt a trendet figyelhetjük meg, ha ellátogatunk egy eskövőkiállításra vagy megvásárolunk egy esküvői magazint.
A kiállításokon mindenki igyekszik még egy kicsit túl tenni a szomszédján kínálatban, eleganciában, feltűnőségben, így ezeken az eseményeken elsősorban a nagyon menő, nagyon divatos, és inkább csillogós-díszes, mint szolid ruhákat, kiegészítőket, stb. tekinthetünk meg. Szedjük össze a szórólapokat, tegyük el a kedvezményes kuponokat, de lehetőleg ne döntsünk helyben! Habár egy 40%-os kedvezmény nagyon vonzó lehet, mégis érdemes utólag otthon utánajárni, mennyibe kerül az adott szolgáltatás a neten.
Az esküvői magazinok ehhez hasonlóan igen drágák, pedig a reklámok mellett csak kevés informatív cikket tartalmaznak. Érdemes megfigyelni az aktuális divatirányzatokat, ha erre fogékonyak vagyunk, ötleteket gyűjteni az asztal díszítésére, frizurákra, stb. Nem jó választás viszont, ha nem vagyunk divatkövetőek, vagy ha konzervatívan állunk a szervezéshez.
Az interneten számos olyan weboldal is található, amely esküvői ötletek, tapasztalatok gyűjtésével foglalkozik. Ezek is elsősorban a reklámbevételekből tartják el magukat, itt viszont megjelennek azok a szolgáltatók is, amelyeknek nincs keretük a magazinokban vagy a kiállításokon hirdetni magukat, így már sokkal tágabb árkategóriákból és stílusokból válogathatunk.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A szamburuk útja a házassághoz vezető úton

Az egyik Kenyában élő természeti nép, a szamburuk alig százhúszezren vannak. A nomád, félnomád életvitelű …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük