Kezdőlap » Hotel » Hol szálljunk meg Korculában?

Hol szálljunk meg Korculában?

Napjainkban egyre népszerűbb a magyarok körében a horvát tengerpart, így kis hazánkból sokan járnak át a szomszédos országba akár egy hétvége erejéig is fürödni a nyári időszakokban. Egy ilyen híresebb üdülőhellyé vált Korcula is az elmúlt években, hiszen már nemcsak országos szinten, hanem nemzetközileg is elismert üdülőhely lett belőle. Nem is csodálkozhatunk a népszerűségén, hiszen a kavicsos strandok, és a szép táj sokakat vonz ide, a kis horvátországi szigetre.

Hogyha erre a helyre szeretnénk jönni nyaralni, akkor megannyi szálláslehetőség közül választhatunk majd, köztük nagyon sok apartman, és kisebb magánszállás is választható. Népszerű az ide érkezők körében a Priscapac apartman, valamint a minihotelek közül a Villa Telenta, és a Villa Sokol is. Természetesen egy nyaralóhely sem létezhet igazi szálloda nélkül, Korcula leghíresebb négycsillagos szállodája a Hotel Korkyra, melynek saját étterme, és medencéje is van a vendégek számára fenntartva. Nem messze a várostól, a kisebb Lumbarda nevű településen található a Borik háromcsillagos hotel, de a közelben több apartman, és egyéb magánszállások is vannak.
Korculába többféleképp eljuthatunk, természetesen autóval, busszal, de repülővel is, habár utóbbival nem igazán érdemes elindulni a drágább útiköltségek miatt. A kisvárosban kellemes pihenésünk élmény lehet, és átlagon felüli, színvonalas kiszolgálásban is részesülhetünk.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Duisburg főbb szálláshelyei

Duisburg Németország vesztfáliai régiójában található, a Rajna és a Ruhr folyó között. Testvérvárosaként sokan Düssedorfot …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük