Kezdőlap » Házfelújítás » Hol kezdjük a házfelújítást

Hol kezdjük a házfelújítást

Először is természetesen alaposan vegyük szemügyre, hogy mi az,amit újjá szükséges varázsolni a házon! Térképezzünk fel mindent pincétől a padlásig, persze figyelembe véve azt, hogy kinek mennyi pénz áll rendelkezésére és, mi az, amit feltétlenül szükséges megjavíttatni. És persze az árakat is vegyük figyelembe, hogy hol, mi mennyibe kerül.Legyen szó betonozásról vagy falfestésről, vagy ablakcseréről. Végezzünk állapot felmérést, ill. térképezzük fel az áruházak kínálatát, mert könnyen lehet, hogy több helyen ezreket-tízezreket spórolhat meg az ember!

Falfestésnél pl. érdemes elgondolkodni azon(főleg gyermekes családoknál!), hogy legyen vízhatlan-e a festék, amit,ha össze rajzol a gyermek, könnyen lemoshat az ember, vagy, hogy milyen hangulatú szobára vágyik az ember.Szeretne-e hűvös vagy éppen meleg hangulatú szobában ébredni?

Ablakcserénél is érdemes sok szempontot figyelemmel és türelemmel átnézni. Milyen legyen a kerete? Fa, esetleg műanyag. Melyik szín anyagot szeretnénk jobbnak látni a már kiválasztott festékhez? És természetesen mennyi az az összeg,melyet erre rá szeretnénk áldozni? Érdemes elgondolkodni, hogy készen vásároljon az ember ablakokat vagy egy jó szakemberrel kicsivel több pénzért csináltasson annyit, amennyire szükség van. Érdemes azon is gondolkodni, hogy hívjunk-e szakembert vagy elég talpraesettnek érzi magát az ember ahhoz, hogy egyedül maga, családi segítséggel oldja meg a problémát! Mert könnyen lehet, hogy ezzel is tízezrekkel többet tudnak spórolni és esetleg könnyen kerülhet a megspórolt pénz a nyaralásra szánt kasszába!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Parasztház felújítása

A felújított parasztház kellemes otthonunk lehet. A vidéki és egyben nyugtatóként ható hangulat a tiszta, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük