Kezdőlap » Film » Hol jó filmet nézni és milyen filmeket nézzünk?

Hol jó filmet nézni és milyen filmeket nézzünk?

Milyen fajta filmeket ismerünk? Hol jobb ezeket megnézni? Nagyon-nagyon sok fajta filmet ismerünk már, amelyek nagy része elsősorban mozikban – majd kiadásra kerülnek Blu-Ray-en és DVD-n, amelyeket meg lehet vásárolni és az otthonunkban akkor nézünk meg – amikor csak éppen kedvünk van hozzá és annyiszor nézzük meg, amennyiszer csak akarjuk.
A jó filmeket a moziban jó megnézni, mert sokkal nagyobb képernyőn vetítődik – mármint mozivásznon – és sokkal jobb a hangzás, minthogyha tévében néznénk ugyanazt meg.

Ugyanakkor ha az otthonunkban már az LCD nagy képernyős televízió áll a rendelkezésünkre, akkor természetesen azon is megnézhetjük – hiszen tulajdonképpen már az is helyettesíti a mozivászont manapság, főleg – ha még 5.1-es hangzású házimozi rendszer is a rendelkezésünkre áll és össze van kötve a nagy képernyős LCD televízióval.

A mai világban már nem nagyon járnak az emberek moziba pont az LCD televízió miatt, de vannak még – akik még mindig szívesen járnak moziba egy jó filmet megnézni. Valamikor régebben, amikor még Blu-Ray nem létezett – a DVD-n kívül videó kazettán is megjelentek a filmek, amikor még nagy dolog volt – hiszen az emberek nagy része azt vette meg, mert olcsóbban lehetett megkapni – mint a DVD-filmet.
Még talán videotékákban még lehet kölcsönözni videón lévő filmeket – de vásárolni már nem nagyon lehet. A boltokban tehát nagyrészt már Blu-Ray-en és DVD-n lehet a filmeket megvásárolni különböző árak ellenében. DVD-filmek már számos más boltokban is kaphatók.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Dirty Dancing

Dirty Dancing, avagy Piszkos tánc, egy film amit mindenkinek látni kell. Egy film ami generációkon …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük