Kezdőlap » Szilveszter » Hol helyezzük el a gyermekünket szilveszterkor?

Hol helyezzük el a gyermekünket szilveszterkor?

Manapság nagyon sok anyuka, és apuka szeret szilveszterkor elmenni szórakozni, mivel valakinek sajnos csak ez az egy nap adott a szórakozásra és bulizásra az egész évben, hiszen a gyermeknevelés, mint tudjuk, állandó odafigyelést igényel.
Sok szülőnek szilveszter előtt már felmerülnek a fejében olyan ötletek, hogy hova és hogyan helyezze el majd a gyermekét, amíg ő kikapcsolódik. Első opcióként mindenkinek a nagyszülők jutnak az eszébe, hogy náluk helyezik el a gyermeket, hiszen egyrészt nem kell érte fizetni, másrészt pedig a gyermek is olyan társaságot kap, akiket ismer, szeret és elfogad. Sok nagyszülő, amikor már nem izgatja annyira a szilveszter, szeret az unokájával foglalkozni ilyenkor, mivel így legalább ő sem marad egyedül ezen a jeles estén.
Második lehetőségként az ismerősök jutnak mindenkinek az eszébe, főként a többgyerekes szülők, akik 80%-ban nem minden évben járnak el szilveszterezni, így ha találunk egy ilyen barátot, és gyermekünk is kedveli társait és azoknak a szüleit, akkor nyugodtan bízzuk rájuk, mivel még a gyerkőc is úgy fogja felfogni, hogy neki is ez az első nem otthon töltött szilvesztere. Harmadik eshetőségként sokan bérelnek fel bébiszittert, de egy ilyen lehetőséget csak akkor érdemes választani, hogyha már tényleg nincs más választásunk.
Külföldön már létrejöttek olyan óvodák, ahol konkrétan a szilvesztert várják, mivel a szülők ide beadhatják gyermekeiket, és biztonságban is tudhatják őket, hiszen jó kézben vannak, azonban mint mindenkinek egyértelmű, itt nem ingyen vigyáznak a gyermekekre.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük