Kezdőlap » Szilveszter » Hol, és hogyan szilveszterezzünk?

Hol, és hogyan szilveszterezzünk?

A világ minden táján szilveszterkor az emberek összegyűlnek, és bulizva várják a következő év első napját, így teremtve egy olyan eseményt, ami mindenki számára évről-évre szórakozási lehetőséget jelent.
Amikor közeledik december 31-e, elkezdünk azon gondolkodni, hogy hol töltsük a szilvesztert, és mit szeretnénk csinálni, milyen buliba szeretnénk elmenni, vagy éppen otthon maradni. Manapság egyre népszerűbbek azok a szilveszteri mulatságok, amiket a nagyobb városokban rendeznek, és évente több ezren választják ezt a szilveszteri ünneplést, mivel itt biztonságban vannak, nem érheti őket veszély, és még jó zenét is hallgathatnak miközben kedvesükkel, vagy éppen barátaikkal szórakoznak valamilyen zenekarra, vagy dj-re.
A 2010-es év beköszöntével, és a törvények szigorításának köszönhetően, a házibulik rendezése kissé már visszaszorult, mivel már szilveszterkor is akadhat egy nagyobb társaságnak baja az önfeledt szórakozásból, és alkoholfogyasztásból, így sokan már nem is kockáztatják meg ezt az újévi ünneplési formát. Az emberek kis százaléka szeret elmenni ilyenkor szórakozóhelyekre, főként diszkókba, de ez manapság már nem annyira jellemző. Az idősebb korosztály sokszor összejöveteleket tart ilyenkor, és a saját otthonukban szeretik megvendégelni egy kis pezsgővel, és vacsorával a hozzájuk látogatókat. A 60-70 év körülieknek pedig több mint 80%-a otthon tölti a szilvesztert, ők inkább már csak az éjféli pezsgőzést várják, azután pedig az éppen aktuális filmet, vagy kabaréműsort.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük