Kezdőlap » Szilveszter » Hogyen lehet emlékezetes a szilveszter?

Hogyen lehet emlékezetes a szilveszter?

Biztos sokan vannak azok, akik igenis nagy dolognak tartják a szilvesztert és az év utolsó napjára igazán érdekes programot találnak ki maguknak. Ők egy fergeteges élménnyel szeretnék lezárni az évet és felejthetetlen emlékkel kezdeni az újat.
Ha valaki nem hétköznapi módon szeretné eltölteni az utolsó és az első napot, egészen biztos, hogy nem fog otthon ülni a négy fal között. De nem is egy helyi szórakozóhelyen tölti majd a napját. Még csak nem is a városban.

A városában? Á, még az országhatárt is átlépi. Igen. Aki igazán megadja a módját a szilveszteri ünneplésnek, az abban az időszakban külföldre utazik. Nem is kell messzire menni, legyen az akár csak egy szomszédos ország. A lényeg az, hogy ismeretlen helyen, távolabb az otthontól, ismeretlen arcok és szokatlan szokások között tölti a szilvesztert.

Egyre nagyobb „divat” kezd lenni az, hogy az utazási irodák erre az ünnepi időszakra nem csak kis hazánk nagy wellness központjaiba, hoteljeibe csábítják üdülni az embereket, hanem külföldi pár napos utakat szerveznek. Hogy kilépjünk a komfortzónánkból, hogy kikapcsolódjunk, hogy más levegőt szívjunk. Az élmény felejthetetlen lehet: új embereket ismerhetünk meg, akik kezdetben idegenek lesznek számunkra – mint minden társasutazás alkalmával – de végül az összemelegedett ismeretlenek ismerősökké válunk és jó hangulatban búcsúztatjuk együtt az óévet.

Akár lehetne ez csak egy egyszerű társas út, csoportos kirándulás, de az időpont teszi különlegesség. Nyáron bárki elmehet, és sokan el is mennek nyaralni. De mennyivel ritkább az, hogy valaki december utolsó napjait választja ki arra, hogy befizessen egy útra és új tájakat fedezzen fel. Az emlék garantáltan örökre szól, és a pontos időpontot is nehéz lenne elfelejteni.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük