Kezdőlap » Családi élet » Hogyan viselkedjünk egy nővel?

Hogyan viselkedjünk egy nővel?

Egy kapcsolat a kezdeti mindent elsöprő szerelem után előfordul, hogy ellaposodik, megszokottá válik. Párunk már kevesebbet bókol nekünk, nem kapunk annyi virágot, simogatást, megszűnnek a romantikus randevúk, a mindennapi gondok, problémák miatt pedig már csak egymás mellett, nem pedig egymással élünk.
Ilyenkor bekövetkezhet még az is, hogy az egyik fél boldogságot keresve félre lép. Ennek oka lehet, hogy valami hiányzik a kapcsolatból. Hiányozhat például a szerelem, de lehet, hogy csak az odafigyelés, a kommunikáció, néhány kedves bók, vagy a romantika.
Kedves férfiak! Íme néhány dolog, amit az idő múlásával valahogy elfelejtetek…
Egy nőnek szüksége van arra, hogy érezze a szerelmet. Egy férfivel ellentétben viszont nem csak érezni, hallani is szereti. Emlékeztessétek hát akár naponta erre, mondjátok el, hogy mennyire fontosak számotokra!
Minden nő számára jól esik, ha bókolnak neki, ezért ne felejtsétek el megdicsérni az új ruhát, valahogy próbáljátok meg észre venni az új frizurát, vagy hajszínt!
Ha azt mondjuk, híztunk, ne felejtkezzetek bele a sportújságba, hanem határozottan mondjatok ellent, bárhogy is gondoljátok.
Jó lenne, ha észben tartanátok a szülinapokat és névnapokat, viszont még ennél is fontosabb a kapcsolatunk évfordulója és hát valljuk be, még senki nem ment tönkre egy szál virág megvásárlásába.
Ha azt mondjuk, hogy nincs semmi bajunk és nem durcázunk, nehogy elhiggyétek! Ilyenkor biztosan tettetek, vagy mondtatok valamit, amivel megbántottatok és ha még azt sem tudjátok, hogy mi az, akkor egy percig se csodálkozzatok a hisztinken.
Biztosan nagyon jó a kritikája a legújabb akciófilmnek, de nem lehetne néha egy kis romantikus, érzelgős, csajos filmet is megnézni?
Igen, bevalljuk, vannak hisztis napjaink, amikor minden baj, legfőképpen Ti, férfiak és viselkedésetek, de senki nem lehet tökéletes és Ti pont ezért szerettek minket annyira, nem igaz?

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan készítsünk látványos akváriumot viasz-zseléből?

A zselégyertyából nagyon szép, látványos akváriumot készíthetünk. Ehhez a legmegfelelőbb a színtelen zselé, mivel abban …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük