Kezdőlap » Családi élet » Hogyan viselkedjünk az első randin?

Hogyan viselkedjünk az első randin?

Az első randevú mindig izgalmas esemény egy fiú életében. Sokan azonban annyira izgulnak egy ilyen alkalom előtt, hogy – sokszor akarattól függetlenül is – számos hibát vétenek, mindezekkel pedig könnyen kivívhatják partnerük ellenszenvét.

Az egyik legfontosabb pont az öltözködés. Lehetőleg törekedjünk arra, hogy az adott találkozási hely minőségéhez, stílusához megfelelő öltözéket vegyünk fel, ne legyünk sem túl kihívóak, sem túl lezserek. Célszerű egy szál virággal kedveskednünk partnerünknek. Ezt a gesztust nem fogja tolakodónak tartani, értékelni fogja a kedves gesztust.

Ha olyan helyre megyünk, ahol egy asztalhoz ülünk le, húzzuk ki a széket a lánynak, és engedjük őt leülni először. Beszélgetés közben törekedjünk mindvégig a partnerünkre figyelni, ne vágjunk a szavába, hallgassunk végig a mondandóját. A mobiltelefonunkat kapcsoljuk ki. Tartsuk a szemkontaktust, hiszen mindkét fél számára kínos, ha kerülik egymás tekintetét.

Legyünk érdeklődők, kérdezzünk bátran, de ügyeljünk arra, hogy ne legyünk tolakodóak, valamint ne futamodjunk meg, ha nekünk kell beszélni magunkról. Vigyázzunk, hogy csak addig meséljünk önmagunkról, ameddig azt látjuk a partnerünkön, hogy érdeklődéssel hallgat minket, ha túlzásba visszük saját magunk ismertetését, az könnyen ellenszenvessé válhat. Ha beszélgetés közben lehetőségünk van rá, bátran bókoljunk a lánynak, persze ne essünk túlzásokba. Ha megdicsérjük a külsejét, a haját, a mosolyát vagy a nevetését, az szinte biztosan jólesik majd neki.

Ne engedjünk a lányt fizetni, még akkor sem, ha ragaszkodik hozzá, a randevú végén, ha nem bánja, kísérjük haza.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Válás gyermekszemmel

A válás intézménye kis hazánkban elfogadott, sőt megszokott jelenséggé vált. Évi 45 ezer regisztrált házasságkötésre …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük