Kezdőlap » Befektetés » Hogyan verik át az embereket internetes kereseti lehetőséggel!

Hogyan verik át az embereket internetes kereseti lehetőséggel!

Nagyon sok olyan oldalról hallottunk már, ahová néhány száz vagy néhány ezer forint befizetés után, napi 1-2 óra munka árán, egy-két hónapon belül akár több száz vagy több millió forintot is kereshetünk havonta.

Ez mind nagyon szép és nagyon jó, csak egy baj van vele: az ilyen lehetőségek 70-80 százaléka átverés és az a baj sajnos, hogy a legtöbb ember bele is bukott már legalább egy ilyen lehetőségbe. Rengeteg köztük az mlm rendszer.

Az ilyen lehetőségek közül ezek azok a rendszerek, amelyek arra csábítanak minket hogy két-három ismerősünk meghívásával akár semmi munka árán is elérhető az anyagi biztonság. Annyit tisztázni kell hogy munka nélkül nincs pénz sem. Olyan pénzkereseti lehetőséget még nem találtak fel ahol ne kellene valamit csinálni. Sajnos az a baj, hogy az emberek nagyon hamar bedőlnek az ilyen lehetőségeknek, az ezeket ígérő embereknek.

Engednek a csábításnak és a nehezen megspórolt, félretett pénzüket fektetik be ezekbe a lehetőségekbe. Meglehet, hogy van köztük tényleg hasznos, legális ellenőrzött pénzkereseti lehetőség, de a számok azt mutatják, hogy ezek nagy része igenis csalás. Ezeknek pedig csak 1 feladatuk van az, hogy a hiszékeny emberektől kicsalják a pénzüket. Ezen oldalak, lehetőségek mögött általában külföldi off-shore cégek állnak, így semmilyen felelősséget nem lehet vállalni és a emberek ezek után már csak futhatnak a pénzük után. Nagy valószínűséggel azt soha többé nem fogják látni.
Ezek ellen, sajnos semmilyen bíróság nem tud tenni, mivel az off-shore cégek teljesen legálisak.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Mit tud a tőzsde?

A tőzsdei hírek általában csak hatalmas esések vagy kiemelkedések (francia eredetű szóval bessz és hossz) …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.