Kezdőlap » Internet » Hogyan verik át az embereket, a marketing cégek?

Hogyan verik át az embereket, a marketing cégek?

Több online marketinggel foglalkozó cég honlapján is láttam már olyan szöveget amely biztosítja az érdeklődőt, vásárlót arról, hogy ha az adott céggel készítteti el honlapját, akkor 100%-ban keresőbarát oldalt kap, mivel egy SEO szakemberük folyamatos kapcsolatban áll a google-lel. Ennél nagyobb marhaságot már nem lehetne kitalálni

Vizsgáljuk meg a helyzetet logikusan! Van egy mezei magyar Bt, vagy jobb esetben Kft. ami honlapkészítéssel és weboldal üzemeltetéssel foglalkozik, és kereső optimalizálttá varázsolják az általunk megálmodott honlapot. Teljesen logikus, hogy a világ egyik legnagyobb cége (google) külön embert foglalkoztat ennél a vállalkozásnál csak azért, hogy az általuk elkészített honlapot hamarabb találja meg a kereső. Teljesen logikus, a laikus ügyfél pedig egyből be is veszi. Félrevezetik!

Tisztázzuk, hogy nem létezik általánosan elfogadott módja a keresőoptimalizálásnak. Még egy google-nél dolgozó szakember sem fogja tudni az ön honlapját 100%-osan kereső optimalizálttá tenni, mivel annyira bonyolult a kereső működése. Praktikák vannak , nagyon hasznos praktikák ráadásul, de olyan még egyszer mondom nem létezik, hogy egy cég kapcsolatban áll a google-lel és ezáltal garantálja, hogy az első naptól kezdve meg fogja találni a kereső a frissen készített honlapot.

Maga a google alapítója sem tudja ezt garantálni, nem hogy egy mezei magyar cég. Én sem. Senki sem. Én pusztán rávilágítom önt ezzel a cikkel arra, hogy ha ilyen szöveggel találkozik, akkor ne dőljön be neki, mivel ez csak egy egyszerű marketing fogás, amivel a laikus, hozzá nem értő kisvállalkozókat szeretnék az ügyfelüknek tudni. Teszem hozzá nem túl fair módon.

Ügyeljen arra, hogy melyik céggel készíttet honlapot!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A Yahoo és a gyűlöletbeszéd

A Yahoo! egy olyan internetes portál, ahol sokféle tartalom és szolgáltatás elérhető, megtalálható – többek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük