Kezdőlap » Elektronika » Hogyan vegyünk laptopot?

Hogyan vegyünk laptopot?

Eljött az idő, hogy lecseréljük az asztali számítógépünket, legyen nekünk is egy saját laptopunk. Hogyan kezdjünk neki a vásárlásnak?

Ma már egyre több fajta, méretű, színű, felszereltségű, tárhelyű, márkájú laptopok vannak a piacon, most akkor melyiket érdemes választani?

Nem könnyű a döntés meghozni. Először is az összeget kell meghatározni, hogy mennyit is szánunk érte adni. Ha ezzel megvagyunk, akkor következik, hogy megfogalmazzuk magunkba, hogy milyen célra is kell nekünk. Csak internetezésre, dolgozni, fájlok tárolására? Mire szeretnénk használni? Hiszen ettől függ, hogy mekkora tárhelyű gépre lenne szükségünk, ha úgy gondoljuk, hogy sok mindent fogunk tárolni a gépünkön érdemes nagyobb tárhelyeset választani ár-érték arányban.

Ugye a laptopoknak is különböző méretük van már, mekkorát vegyünk hát? Ha hordozni fogjuk magunkkal mindenfelé, akkor érdemes a kisebb változatokat választani, mivel kisebb helyet foglal el, könnyebb is. Ha mindennapos használatra vásároljuk érdemes a normál nagyságút venni, mivel annak a kijelzője nagyobb, így sokkal nagyobba látjuk az általunk megnyitott dolgokat.

Ma már nagyon fontos ugyebár a külső, ezekből is válogathatunk bőven, műanyag házas, fém házas legyen. Milyen legyen a színe? Válasszunk különlegesebbet, mint a rózsaszín vagy a fehér, vagy maradjunk a hagyományos szürke és fekete laptop színeknél.

Ha kiválasztottuk a megfelelő méretű, árú, színű, tárhelyű, márkájú laptopot, akkor jön a következő kérdés: Hol vegyem meg? Rendeljem meg interneten vagy vásároljam meg a boltban? Végül is ez teljesen mindegy, hiszen ma már mindenhol még az interneten is vállalnak garanciát a termékekért. Manapság a pénz beszél, ahol olcsóbb ugyanaz a termék ott szoktuk megvásárolni.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Itt az új 4K felbontású televízió

A Sony nemrég egy igazi csemegével állt elő. Az X85 TV egy igazi élményt nyújt …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük