Kezdőlap » Betegségek » Hogyan védekezzünk a magas vérnyomás ellen?

Hogyan védekezzünk a magas vérnyomás ellen?

Hazánkban, Európában, szerte az egész világon, magas vérnyomás tünetei jelentkeznek emberek tízezrein, százezrein. Kitudja mennyien, hordozzák ezt a kellemetlen, alattomos betegséget. Saját magunk is észre vehetjük, ha valamilyen formájában jelentkezik a szervezetünkben. Több figyelmeztető jele van, amiben mi magunk tudunk odafigyelni, és ennek megfelelően kellően védekeznünk a szükséges módszerekkel. Természetesen amennyiben nem vagyunk tisztában, és nem tudjuk beazonosítani a betegségünket, például egy- két vérnyomást ellenőrző mérés után sem, forduljunk a panaszunkkal házi orvosunkhoz, akivel közöljük az észlelt panaszokat, folyamatosan észlelt rosszulléteinket.
Az Adéliadé egyetem több emberen követet megfigyelése alapján, akik már gyógyszeres kezelésben részesülnek de nem javult az állapotuk, arra voltak kíváncsiak, hogy a fokhagyma tartalmú készítmények természetesen maga a fokhagyma fogyasztása miként befolyásolja, képes- e változást előidézni náluk.
Idáig is tudtuk, e fűszernövény nagyban befolyásolja a koleszterin szintünket, a tudósok tizenkettő hétig fokhagyma kapszulát napi négy alkalommal szedettek be, betegségben szenvedőknek és igen bebizonyosodott, csodálatos eredményeik bizonyítást nyertek. Tudósok,
kutatások, sokoldalú eredményes kitartó munkájuknak köszönhetően egy újabb természetes anyagot, a fekete áfonya kivonatot tartalmazó bioaktív és anticionokat tartalmazó anyagok védenek meg a magas vérnyomás ellen. Szerencsére könnyű beilleszteni a mindennapi étrendünkbe, mert rengeteg élelmiszerben megtalálható, mint például a padlizsánban, málnában, vérnarancsban, fogyasszuk, hogy hozzájáruljunk betegségünk gyógyításában.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan előzhető meg a cukorbaj?

A cukorbaj korunkban észlelhető előrenyomulása szoros összefüggésben áll az életmódunkban végbement változásokkal. Így elsősorban a …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük