Kezdőlap » Betegségek » Hogyan védekezzünk a náthaláz ellen?

Hogyan védekezzünk a náthaláz ellen?

Mindennapjaink betegsége lett a meghűléssel, kellemetlen, akár lázzal járó nem kívánt állapot.
Számtalan gyógyítási módokat ismerünk, akár gyógynövényes oldat formájában vagy esetlegesen orvosunk által előírt gyógyszeres kezelési formákat.
Mielőtt rátérnénk, esetleg felmerül bennünk a kétség, melyik gyógyítási formát alkalmazzuk. Nagy szeretettel választják a meghűléses orrfolyástól szenvedő egyének a gyógynövényes terápiát. Nem igényel szakmai tudást a növények ismerete, mert ezeket már az üzletekben árusító, hozzá értő szakemberek már előkészítik a vásárlók részére.
Elég, ha tudjuk milyen jelegűek a panaszaink, ezt közöljük az elárusítóval, aki természetesen a segítségünkre lesz, hogy megfelelő gyógyteát kapjunk.
Jó azért tudnunk egy-két gyógytea nevét így például, hársfavirág hatása légúti hurutok, gyulladások kezelésére, izzasztó lázas meghűlésre, görcsoldó, nyugtató tea.
Már 500 évvel ezelőtt is volt népgyógyászat, az őseink nagyon jól tudták a növények gyógyító hatásairól, ezért nagy odafigyeléssel válogatták össze ezek növényeket.
Szemünkre, ha már nem látunk jól, diólevél tea főzettel, egy csapott kanál levelet leforrázunk két deci felforrt vízzel, tíz percig állni, hagyni, és ezzel kenegetni a szemünket, vagy be áztatott vattacsomóval betakarjuk és hagyjuk körülbelül tíz- tizenöt percig rajta, hogy alaposan beáztassa a beteg felületet.
Lehetne számtalan gyógyító hatást elérő kezelésekről beszélnünk, de egy biztos módszert tartsunk be, mégpedig azt, hogy mindig a megfelelő szakemberek által javasolt gyógynövényekből nyert tea főzetéből fogyasszunk.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan viseljük el a nehéz napokat?

Minden nőnél másként jelentkeznek a tünetek. Valójában egészségünk egyik alap eleme, mégis a velejáró hatások …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük