Kezdőlap » Ünnepek » Hogyan vásároljunk karácsonyra ajándékot?

Hogyan vásároljunk karácsonyra ajándékot?

Ajándékozzunk családtagjainknak, munkatársunknak, és még sorolni lehetne igen hosszan tartó névjegyzékeinket. Vásárlás előtti napokban, talán hónapokra visszamenőleg azon tanakodunk, kinek milyen hasznos, de ugyanakkor meglepő, korhoz és nemhez illő nem hivalkodó, ünnepekhez szokásos ajándékot vegyünk.

Felmerül a kérdés, hogy talán nem is a kellő, örömet szerző, tőlünk megszokott kisebb nagyobb, jelentőséggel bíró tárgyat ajándékozzunk szeretteinknek. Ezekben, az esetekben természetesen lehetőségünk van a megvásárolt termékeket az értékesítési helyre visszavinnünk. Természetesen, a megvásárolt blokk vagy számla bemutatása ellenében, kicserélni a nekünk megtetsző vagy hasznosnak talált árucikkekre. Mindezt figyelembe véve, a többéves tapasztalok, bizonyítják, hogy igen jól működik a kialakult vásárlási csere. Arra kell odafigyelnünk minden esetben, vásárlásainkat oly módon végezzük, ahol fel vannak készülve félre nem érthető oda adó viselkedésünkkel, tiszteletet megadva a számlaadás kötelezettségükre.

A már megvett termékeket, ideiglenes csomagolásban, hozzá férhető helyen raktározzuk, amíg szűkségünk nincs rá. Míg nem jön el a várva várt alkalom, az a meghitt, szeretetteljes ünnep. Amikor érezni a bejgli illatát, azt a sok finom étket, kínáló lehetőséget, bőséget, a mindent átkaroló szeretetteljes, karácsony ünnepe.

Szorongva meglepetésszerűen adjuk egymásnak a már ékesen csillogó, díszesen becsomagolt, szeretetre méltó hozzánk tartozóinknak. Remegve, kíváncsi emberi természetességgel bontogatjuk a részünkre átadott, kellően nekünk szánt alkalomhoz illő, pompától ékesedő, akár csillogó dobozokba, akár csomagoló papírban, színesen átkötött, képzeletet felülmúló mindent elsöprő szeretettel meghatározott ajándékokat.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Ünnep: Május 1

Sokan talán nem is tudják, miért is munkaszüneti nap, és miért is ünnepeljük május 1-ét. …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük