Kezdőlap » Internet » Hogyan vásároljunk ebayről?

Hogyan vásároljunk ebayről?

Az ebay a világ egyik legismertebb nemzetközi kereskedelmi portálja. Több százezer vagy akár millió termék közül lehet válogatni. Nagyon sok fajta termék van az autóktól megkezdve a fényképezőgépekig. Eladók is nagyon sokszínűek, hiszen egyszerű felhasználó, magánszemély is lehet, vagy akár egy nagy cég, gyár, aki ilyen módon akarja termékeit eladni, hiszen akkor nem kell külön boltokat létrehozni, hanem elég egy raktárat fent tartani, és onnan lehet postázni a termékeket a világ minden tájára.
Nagyon meg kell nézni, hogy kitől vásárolunk.

Az ebayen mindig használni kell a visszajelzést, vagyis értékelni kell az eladót. Amikor valamit vásárolni akarunk, akkor nagyon jól meg kell ezt nézni, a legutolsó vásárlások visszajelzéseit legfőképp, hiszen hagyatkozni kell az emberek visszajelzéseire, és okuljunk belőle, hogy ha ők valamilyen kárt szenvedtek. Hiába minden jó indulat, sajnos még ma is megesik, hogy egyes emberek szeretnék becsapni a másikat, habár ez ebayen nem igen tapasztalható, de mégis oda kell rá figyelni.

Meg kell nézni, hogy hány százalékos az arány amit adtak az emberek. 98 százalék alatt már nem igen érdemes akármit is megvenni, hacsak nem pár száz forint értékű, és képesek vagyunk ennyi pénzt veszni hagyni, ha nem jön be az üzlet. 99, vagy afölötti aránnyal rendelkező eladóktól érdemes vásárolni a leginkább, hiszen ezek a legjobbak, akik a legjobban figyelnek oda a hírnevükre, a termékre, a legjobban kommunikálnak a vevővel. Ezeknél csak nagyon ritkán van probléma a vásárlással.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A Yahoo és a gyűlöletbeszéd

A Yahoo! egy olyan internetes portál, ahol sokféle tartalom és szolgáltatás elérhető, megtalálható – többek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük