Kezdőlap » Szilveszter » Hogyan várjuk vendégeinket szilveszterkor?

Hogyan várjuk vendégeinket szilveszterkor?

Szilveszter napján sokan átruccannak a családjukhoz és barátaikhoz egy kis iszogatásra és beszélgetésre. A vendégek elégedettségéhez csinálhatunk bizonyos előkészületeket.
Mint például a lakás dekorációja lampionokkal, szerpentinekkel, ha belépnek, a vendégek az ajtón fogadhatjuk őket hangos trombitálás közepette konfetti szórással és tálcán felszolgálhatunk nekik pezsgőt vagy házilag készített likőrt is, mint „welcome drink”. Mikor levetkőztem és kényelembe helyezték magukat osztogathatunk nekik világító karperecet vagy nyakláncot. Míg iszogatunk, és beszélgetünk, ne felejtsük el megkínálni őket a finomra sütött ízletes sós süteményekkel se! A háttérben nyugodtan szólhat a zene is, ami meghozza a buli hangulatot a későbbiekhez. Így egy nagyon barátságos és jó hangulatú kis szilveszteri összejövős buli kerekedik. Ajándékozhatunk még kis szerencse érméket is, ilyenkor szilveszter előtt lehet kapni egy csomaggal ilyen játék aranyérmeket, amelyeken van egy négylevelű lóhere és egy kis malac, amelyek jelképezik a szerencsét az életben, illetve az elkövetkezendő évben, nagyon figyelmes gesztus. Így kimutathatjuk, hogy csak is jókat kívánunk családunknak és barátainknak. A vendégeink nagyon elégedettek lesznek a fogadással és a kiszolgálással is.
A jó hangulatot még fel lehet dobni egy kis kártyázással is vagy társasjátékkal, mondjuk Activytivel. Biztosan nem fog ellaposodni a parti, jó hangulatot teremt egy kis csapatjáték. Az a lényeg, hogy érezzük jól magunkat, mindenképpen érdemes szeretteinkkel tölteni az év utolsó napját.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük