Kezdőlap » Internet » Hogyan változtatta meg életünket az internet?

Hogyan változtatta meg életünket az internet?

Szüleink gyerekkorában még nem ismerték az internet adta lehetőségeket. Közvetlen kapcsolatokat létesítettek, lemaradtak sok eseményről, bár intelligenciájuk akkor is magas volt. Mégis teljesen másként éltek, mint a mai fiatalok. Az internet adta lehetőségek bővítették ismereteinket ezért mindenki életére hatással van valamilyen módon.

Ha van, egy kis szabad időnk leülünk az internet elé és nyomban nézelődni, keresgetni kezdünk. Mindent megtalálunk, ami számunkra értékes. A vásárlástól kezdve a nyaralásig a gépen intézünk el. Szinte ki sem kell mozdulni otthonunkból. Előnyökkel jár, ezzel szemben hátrányokkal is. Nem vesszük a fáradtságot a sportoláshoz, kevesebb könyvet olvasunk, ritkábban beszélgetünk családtagjainkkal. Idővel magányossá válunk és nem lesz kihez fordulni, akivel megbeszélhetjük problémáinkat. Mert az internet ezt nem adja vissza. Az iskolákban elengedhetetlen az internet használata.

A szülők megnézhetik gyermekük jegyeit és azt is miért kapták. Kérdéseket tehetnek fel a tanárnak, megmagyarázhatják miért hiányzott. Nem számít, mennyi dolgozunk, mikor érünk haza a szülőértekezletről nem késünk le. Sokan az internetnek köszönhetik gazdagságukat. Olyan munkába fogtak, amit előtte nem is ismertek. Kitartásuk meghozta a gyümölcsét, azóta folyamatosan bővítik és élvezik a gondtalan életet. Lelkes hozzá értéssel, keresgéléssel barátokra találunk, elfeledett családtagjainkra, akiknek felkutatása nagy örömet jelent. A világ másik végéből megtudhatjuk milyen életet élnek, szokásaikat, hogyan juthatunk el arra a vidékre. Néhány kattintással mindenre választ kapunk. Általa fejlődnek a kutatások a technológia és a betegségek legyőzésére rövid úton kommunikálhatnak a tudósok. Azonban vigyázni kell rendszeres használatával. Nem szabad a rabjává válni, folyton betűket leütni. Néha inkább menjünk ki a szabad levegőre és agyunkat pihentessük, frissítsük szervezetünket. Mert csak így leszünk képesek folytatni.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan keressünk állást az interneten?

Amint eldöntik az emberek, hogy dolgozni szeretnének bizonyos tényezők miatt, mint például a pénzhiány azonnal …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük