Kezdőlap » Lakberendezés » Hogyan változtassuk meg könnyen a szoba színét?

Hogyan változtassuk meg könnyen a szoba színét?

Te is meguntad már a szobát ebben a színben feldobnád valami mással, kicsit újabbra vágysz, de nincs rá sok pénzed, akkor hogy csináld?

Nem kell, ahhoz kicserélni a bútorokat a szobában, hogy más színt kölcsönözzünk neki. Elég, ha csak néhány kiegészítővel feldobjuk. Akkor van a legkönnyebb dolgunk, ha csak egy natúr színű bútorunk van, mint például egy szürke-fekete kombinációjú, vagy barna- fekete kombinációjú kanapé. Hiszen ebben az esetben néhány általunk kiválasztott díszpárnát teszünk rá, néhány azonos színű kiegészítő, dekorációs tárgyak a polcokra, egy új függöny és máris új külsőt kölcsönöztünk a szobánknak.

De ugyanezt megtehetjük a hálószobánkkal is. Szeretnéd kicsit másabbá tenni, többet járnak már fel a szobádba barátok, ismerősök? Ebben az esetben már nem szerencsés a be vetetlen ágy látványa még akkor, sem ha nagyon szép az ágyneműhuzatod. Érdemes egy ágytakarót és egy ágyfutót, néhány díszpárnával az ágyunkra tenni, ismét egy azonos színű függöny az ágytakaróhoz igazodva. és néhány apró kiegészítő. Így már a hálószobánknak is új külsőt varázsoltunk.

De mi legyen a fürdőszobával?

A fürdőt könnyedén feldobhatjuk néhány zöld növénnyel, nagyobb kagylókkal, különleges formájú üvegekben elhelyezett kis kagylókkal vagy homokkal. Esetleg ha van nyitott polcunk vagy lebegő polcunk a fürdőben, akkor néhány sötétbarna törölközőt összehajtva elhelyezhetünk rajta, mellette egy méregzöld növénnyel, de ebbe a stílusba néhány rattan vagy fonott kosár is elfér a mosógépen.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Skandináv stílus a lakásokban

Az ember stílusa rövid időn belül tud változni, ezzel együtt ízlésvilága, szokásai is. A lakberendezés …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük