Kezdőlap » Internet » Hogyan válasszunk wordpress sablont?

Hogyan válasszunk wordpress sablont?

A wordpress az egyik legismertebb cms rendszer, és nem balgaság azt állítani, hogy az egyik legjobb. Nagyon sok mindent lehet vele csinálni, igazából szinte csak a képzelet szabhat határt a felhasználásában. Azonban mielőtt publikálnánk egy weboldalt, vagyis az alapkoncepció kiötlése után ki kell választanunk egy sablont, ami nem is olyan egyszerű feladat, mert nagyon sok mindent kell figyelembe venni egy template kiválasztása során.

Az első és legfontosabb, hogy nem szabad kalózmásolatot beszerezni, vagyis ingyenesen letölteni olyan sablonokat, amelyeket külön dizájner csapatok készítenek és értékesítenek a saját weboldalaikon. Ezt a törvény is erősen büntetni, szóval, ha meg akarunk úszni egy jogi huzavonát, akkor legális módon kell beszereznünk az oldalunk sablonját. A másik dolog, hogy a sablonnak tökéletesen relevánsnak kell lennie az oldal témájára, mondanivalójára.

Egyezniük kell, hiszen akkor a látogatók nem fogják érteni a honlap mondanivalóját. Harmadszor a sablonnak illeszkednie kell az oldalunk, cégünk arculatába. Ha nagyon elütnek a színek vagy formák akkor azt is nagyon furcsának fogják tekinteni a látogatók, nem utolsó sorban még csúnya is lesz, így akinek van egy csöppnyi szépérzéke is el fogja hagyni a weboldalt, és nem is nagyon fog oda visszatérni a kinézet miatt. Lehet látni, hogy az arculat helyes megválasztása miként tudja befolyásolni az embereket, látogatókat, és egy ilyen úgymond apró dolgon akár nagyon sok mindent is veszthet egy honlap tulajdonosa, csak azért mert nem vette komolyan az arculat szerepét.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan keressünk állást az interneten?

Amint eldöntik az emberek, hogy dolgozni szeretnének bizonyos tényezők miatt, mint például a pénzhiány azonnal …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük