Kezdőlap » Szilveszter » Hogyan válasszunk szilveszterre programot?

Hogyan válasszunk szilveszterre programot?

Sokan sokféleképpen töltik a szilveszter éjszakát, a legbefolyásosabb tényező a családi állapotunk és hogy van e gyermekünk.
Ha egyedülállók vagyunk, akkor a legjobb megoldás egy házibuli lehet akár a saját, akár valamelyik barátunk rendezésében. A második helyen mindenféleképpen a nyilvános tömegrendezvények vagy szórakozóhelyek szerepelnek, hiszen itt még az ismerkedésre is nagyobb esélyünk van, amellett, hogy a hangulat biztosan garantált.
Párkapcsolatban szintén az előbb említett két megoldás lehet az első, azonban itt már felmerülhet egy aktív pihenéssel egybekötött újévköszöntés mondjuk egy síparadicsomban vagy egy nyugodt feltöltődés esetleg valamely hotelünk vagy szállodánk szervezésében. Párként jobban befolyásolhat minket az érdeklődési körünk, ha van közös időtöltésünk az mindenféleképpen eséllyel indulhat ezeken a napokon.

Gyerkőccel már nehezebb a helyzetünk, de nem kilátástalan: a leggyorsabb megoldás a nagyszülői kedvesség igénybe vétele. Hagyjuk a gyermeket egy éjszakára a nagyiéknál – ha nekik nincs programjuk – így a mamáék sem unatkoznak és mi is szabadon bulizhatunk az újesztendő hajnalán is. A másik, hogy családbarát programot tervezünk. Ez megoldható barátokkal is, ha nekik is hasonló korú gyerkőceik vannak, de csak mi, mint család is elutazhatunk pár napra, vagy csaphatunk otthon egy zsúr-szerű estétét kölyök pezsgővel és sok-sok finomsággal.

Idősebb korban sem lehetetlen a megfelelő szórakozás, számos rendezvényház, szórakozóhely hirdet olyan eseményt, amely kifejezetten korhoz kötött, tehát a résztvevők hasonló korúak és az esetleges fellépők is ennek megfelelően érkeznek.

Ha pénztárcánk engedi, akkor korra tekintet nélkül menjünk el egy koncertre, amely életre szóló élmény lehet. Természetesen nem mindenki szereti ezt az éjszakát, sokan felesleges pénzkidobásnak tartják. Ez is egy érthető szempont, ők semmiféleképpen ne érezzék kényszernek a mulatozást, maradjanak otthon, esetleg hívjanak át néhány barátot és élvezzék ezt az estét úgy, mintha csak a mindennapok egyike lenne.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük